UPLOAD SERVER - DROPBOX

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Če slučajno še kdo ne uporablja...... Dropbox je zelo dober spletni strežnik na katerega lahko shranite razne datoteke do katerih lahko tudi kasneje dostopate. Prav tako si namestite program s katerim enostavno prenašate vse datoteke na strežnik.

Račun naredite le s parimi kliki :
http://db.tt/J1kMIh2

Naj povem da je zgornji link moj invite, kar pomeni da jaz dobim 250 mb več prostora (2 GB + 250mb), prav tako tudi vi pridobite 250mb več !

Nazadnje urejeno:

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
To sem pozabil dodati. VSI KI SPREJMETE MOJ INVITE dobite 250 mb več.

Prostor na dropboxu je 2gb z invite dobite še 250 mb, prav tako jaz....

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Itak se splača tko drug drugemu pomagat
smile-1.gif

mobilni

Pripravnik
14. jan 2009
367
0
16
Ribnica
Seveda
wink-1.gif
plus tega serverja je tudi to da je zelo dobro kompaktibilen z androidom, samo z marketa snamete aplikacijo dropbox in že lahko dostopate do svojega stržnika..

Hoof_Arted

Pripravnik
27. avg 2009
313
0
16
Ima pa še to prednost, da se lahko po želji sinhronizira na drugem računalniku.
V službi naložim na na Dropbox (zapišem v mapo Dropbox) in doma se mi ta vsebina (zahtevana mapa ali mape) prepiše na moj domači računalnik.
Najbolj uporabno je pa, da pošljem komu link na moj Dropbox in mi ni treba pošiljati cele datoteke.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Si bom malo izposodil temo, ker imam tudi jaz progresivno-altruistični trenutek:

Če kdo rabi, imam še par povabil za Gmail! Ne vem, če ste že slišali zanj, vendar je Gmail revolucija v svetu elektronske pošte. Dobite namreč par GB prostora za svoje sporočila plus odličen vmesnik!

PS: Očitno so Dropboxovci zadeli v polno s svojim bonus programom. Za 250MB on-line prostora je vsak, ki ima pet minut časa, sposoben na polno spammat internetne forume.
bonk.gif

zakon

Guru
16. maj 2008
8.816
842
113
toti Maribor
In kaj je tu slabega?? Ali misliš, da je forum samo za bedarije pisat. Malo poglej kakšne bedarije se pišejo in se malo zamisli. Če bi si rad človek povečal prostor, ne vidim tu nič slabega, razen tipične slovenske faušije. Izbira je še vedno tvoja. Ali ni forum namenjen tudi temu, da si pomagamo??

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
še boljše je google apps...

skrbi me edino to, koliko časa bo to še free.......... ma namreč zelo zelo slab občutek......

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Kaj pa SugarSync?
wink-1.gif
Tam dobis pa celih 5 GB zastonj, pa katerekoli folderje lahko sinhroniziras povsod ali selektivno (imas pa se Magic Briefcase, ki se v celoti obnasa kot Dropbox, torej da se komplet njegova vsebina sinhronizira na vseh racunalnikih/gadgetih). Pa se preko njihovega spletnega vmesnika lahko gor nalozeno glasbo poslusas direktno (imajo player ze zraven).

Ce pa kliknes tule, pa dobis 5.5 GB prostora.
cheer.gif
Do konca marca imajo neomejeno stevilo referralov in dvojni bonus (500 MB namesto 250 MB).

Na Dropboxu pa trenutno poteka Dropquest. Mislim, da bo se slaba dva tedna. Prve nagrade so ze podeljene (prva je bila 50 GB "dozivljenjsko"), do izteka igre pa ima vsak sanso, da pridobi dodaten 1 GB placa.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.049
1.849
113
Emona / Carnium
OFF: Pomagaj in Forum ti bo pomagal...

Eno je spam, drugo je pomoč. Kdo v tej temi potrebuje pomoč? Ravno mobilni. Če bi v prvi objavi napisal, da gre za referral povezavo in vse, ki še nimajo računa povabil naj kliknejo, bi bila zadeva čisto transparentna. Poleg tega pa je še povezavo skrajšal, da se ne vidi kam pes taco moli
smirk-1.gif

Načeloma gre tu za etiko al' kako bi to opredelili. Sicer pa ne vidim nič slabega v uporabnosti dropboxa.
zmaga.gif

Torej jaz bi rekel: Bodi pošten in imeli te bomo radi
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Resno... Gmail... povabilo... rabiš?

Drugače pa ja, gojim neizmerno zavist do ljudi, ki majo na Dropboxu več free prostora kot jaz. Žal mi moja internetna introvertiranost preprečuje, da bi javno objavljal refferal linke in fehtal ljudi za prijavo. Tako pač životarim s 3GB prostora (registrirali so se mami, ati, zlata ribica in srebrni prinašalec) in se zaradi posledic tega zdravim pri psihiatru.

Dropbox je prvi odgovor na vsako forumsko vprašanje o deljenju datotek, backupih ter sinhronizaciji podatkov med računalniki. Odpiranje CAPSane teme s prijaznim obvestilom o tem žal ne morem tretirati drugače kot poceni spam.

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Free bo točno toliko časa, dokler bo obstajal strah pred konkurenco. Dokler pa je za prvim vogalom nekdo, ki samo čaka, da udari z brezplačno kopijo storitve, je po mojem strah odveč.

Sicer pa saj veš, kako gre... If you're not paying for it, YOU ARE the product. Google ima emaile, Facebook ima osebne podatke in nekaj fotk. Ampak Dropbox bi imel VSE (ravno zato so kočljive stvari na Dropboxu pri meni vedno znotraj TC containerjev).

Oziroma podvprašanje - kako dolgo, preden jih kupi kdo od "velikih" (Google, MS ali FB?)?

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik zakon pravi:
In kaj je tu slabega?? Ali misliš, da je forum samo za bedarije pisat. Malo poglej kakšne bedarije se pišejo in se malo zamisli. Če bi si rad človek povečal prostor, ne vidim tu nič slabega, razen tipične slovenske faušije. Izbira je še vedno tvoja. Ali ni forum namenjen tudi temu, da si pomagamo??

Kako je pa lahko to fovsija, ce vsak lahko to naredi na enak nacin ?
confused-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik zakon pravi:

Poglej, Jernej ga ima tudi. Pa jaz tudi. Pa najbrž še kdo. A nama na pamet ne pade, da bi šla odpirat temo za teh klinčevih 250 MB.
bonk.gif

alpek

Pripravnik
15. avg 2007
914
3
18
Ker že toliko spamate, mi dajte še odgovorit na eno vprašanje.Ali je možno zvedeti kolikokrat je bila npr. ena datoteka iz mape public dolpovlečena?