Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
ali je že kdo to probal? klik(glej 266. post) se mi zdi malo reskirano če se kaj z...š gre garancija pa-paLPWWY
p.s. sicer nekaj pravijo da se pojavljajo težave z predvajanjem slik preko usb-ja
Citat: Uporabnik WeWatchingYou pravi:
ali je že kdo to probal? klik(glej 266. post) se mi zdi malo reskirano če se kaj z...š gre garancija pa-paLPWWY
p.s. sicer nekaj pravijo da se pojavljajo težave z predvajanjem slik preko usb-ja
Evo danes sem naredil upade na mojem 40W4000 LCD-ju z memory stick pro kartice trajalo je nekaj 10 min in nato na koncu ko svetijo vse tri ledice je upgrade končan in nato je potrebno ponovno nastaviti regijo kanali so mi pa ostali shranjeni. Sedaj na hitro sem opazil da je verzija 4.90 in ne vec 1.20 in in menuju imaš sedaj celo help kaj več bom pa verjetno ugotovil kasneje. Software sem pa potegnil iz ene druge strani ampak mislim da je enak.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.