Update in zato windows obvestilo !

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Živjo,
včeraj zvečer sem dal update-at windowse, grafično kartico, ipd..,ker me je že nekaj dni opozarjalo.
Vse se je lepo posodobilo in delalo ok. Danes vklopim PC vse lepo dela tko kot je treba. Čez ene 2 uri delovanja
PC-ja danes pa se mi background desktopa naredi črn, ikone so vse še gor, vse dela, ampak se mi pa izpiše v
spodnjem desnem kotu: 'Windows 7, Build 7600, This copy of Windows is not genuine'. Kdo ve, če moram zato kaj ukrepat, da mi nebi
naenkrat vse zablokiralo in bi ostal brez podatkov, al to pač kar tko pač napiše ker mora.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Nič ti ne bo zablokiralo, ampak dokler ne boš kupil originala, ti bo javljalo pri vklopu, izklopu in vmes v trayu, da windowsi niso originalni. Pa tudi ozadje bo nonstop črno.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik Torus pravi:
Naj ugibam...

...ali imaš piratski Windows?
LP
AS

ne, to pa ne. kavbojskega.
bonk.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.390
1.258
113
Citat:
Uporabnik Katunga pravi:
Živjo,
včeraj zvečer sem dal update-at windowse, grafično kartico, ipd..,ker me je že nekaj dni opozarjalo.
Vse se je lepo posodobilo in delalo ok. Danes vklopim PC vse lepo dela tko kot je treba. Čez ene 2 uri delovanja
PC-ja danes pa se mi background desktopa naredi črn, ikone so vse še gor, vse dela, ampak se mi pa izpiše v
spodnjem desnem kotu: 'Windows 7, Build 7600, This copy of Windows is not genuine'. Kdo ve, če moram zato kaj ukrepat, da mi nebi
naenkrat vse zablokiralo in bi ostal brez podatkov, al to pač kar tko pač napiše ker mora.

Seevda moraš ukrepat. Kupi legalne windowse, pa bo spet vse OK.

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Ah, to ni nič takega. Na ZS sem ti poslal programček s katerim boš odpravil težavo.
aplauz.gif

...ja glede originalnih pa nisem jaz kriv, če je MS dal ven Visto, ki sem jo imel original na PC-ju, pa sem jo moral zamenjati s 7-ko, ker je bila zanič...
cool-1.gif

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.480
449
83
Ti dam en nasvet?

Znebi se hacka/cracka/aktivatorja ali naloži *čisto* Sedmico, updejtej BIOS in zaposli Gugla, da najde ustrezen key in certifikat za tvojo znamko računalnika. Tako dobiš računalnik enakovreden tistemu, na katerem je bil ob nakupu naložen Windows7.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.534
5.852
113
še lepše je pa ko ti ta neoriginaln začne javlat pri uradni verziji popolnoma legalno naloženi z legalnim ključem :D
kličeš na MS slo in nimajo pojma zakaj se gre :D

onlyme

Fizikalc
5. apr 2010
877
63
28
@Katunga: Ko ti naslednjič prikaže to posodobitev, klikni z desno nanjo in nato skrij. In ti je ne bo več prikazovalo in posodabljalo.
@luka51: Če se ti odpira okno z opozorilom, je to lahko tudi zaradi officov oziroma katerega drugega MS programa.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.480
449
83
Ne toliko noro, kot neprimerno in lenobno, da ne rečem kaj drugega... glede na to, da odgovor skriva link iz drugega posta, ki ga je lepo objavil wildude. Ampak ne, zakaj bi bral...

SpaceMonkey

Pripravnik
11. avg 2007
761
3
18
Načeloma ne podpiram lenobe samo naj ti bo, ker sem ravno v službi in imam trenutno bolj malo dela.
1. Go to Control Panel -> Programs -> Programs and Features -> Uninstall a program.
2. Click on the View Installed Updates on the left pane.
3. Select and highlight the Update for Microsoft Windows (KB971033).
4. Click on Uninstall.
5. The K971033 will be deleted from the system.

Kopirano od tukaj .