Univerzalni prenosni polnilec

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Ker bom to leto dosti po letalih (dolge relacije na drugo stran sveta...) naši telefoni, laptopi,.. pa imajo katastrofalno slabe baterije,
sem mao začela gledati te prenosne univerzane polnilce:

https://www.skuponi.si/?grouponid=656

Žal pa se nikakor ne spoznam na to, kakšna kapaciteta naj bi bila (tale v oglasu ima (2200,2400 mAh).
Je to OK, ali se dobijo še zmoglivejše take naprave?

Ni mi tak problem dati malo več denarja za to... rada bi le imela en tak DOBER prenosni polnilec!

Hvala
roza.gif

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Za polnit gsm bo OK. Za ostalo pozabi. Za primerjavo pametni GSM imajo baterijo kapacitete nekje od 1500 do 2500 mAh kapacitete. Tako da ta polnilec nekako enkrat napolni GSM. Tablica Note 10.1 za primerjavo ima 8200 mAh, Nexus 10 9000 mAh, laptop tudi tam nejkje. Tako da z tem napolniš približno 1/4 do 1/3 tablice ali 1x GSM. Išči kej močnejšega.

map

Guru
6. jul 2008
7.848
1.961
113
najrajš na babi
Moj nasvet kupi 2x dodatno baterijo za GSM in 2x dodatno baterijo za laptop. Za tablico pa kak polnilec z večjo kapaciteto.

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.910
263
83
Slovenija
ali pa tole

prednost?
polniš naprave,
preko wifi-ja dostopaš do sd kartice ali zunanjega usb diska,
v hotelu imaš samo žični dostop, s tem se povežeš in imaš svoj mali wi-fi.....

imam, dosti uporabljam. zakon.

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Uporabniki govorijo o dejanski kapaciteti med 2000 in 4000 mAh. 20.000 mAh je pač kitajski marketing...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Vse telefone in tablice lahko polniš tudi na letalih, pa na vseh letališčih imajo USB polnilce. Potem pa še za laptop en univerzalni adapter in je to to.

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Nazadnje urejeno:

Robertr

Zelenc'
17. jun 2014
1
0
1
Pozdravljeni!

Tudi sam se zanimam za nakup prenosnega polnilca. Ko prebiram poste in preverjam linke ki ste jih posredovali ti izdelki izgledajo dobro, a sam se ne spoznam popolnom anič na vse podatke in specifikacije.

Predvsem me zanima, zakaj nima noben polnilec izhoda za polnenje prenosnika, oziroma, pri vseh v opisu piše da so za polnenje (predvsem ali samo za) mobilnikov.

Zanima me kako bi s pomočjo USB izhoda na polnilcu polnil svoj prenosnik, ki s ene polne preko usbja. In ali lahko preko teh usb izhodov polnim vse preostale naprave ki se polnejo preko usbja kot na primer digitalni fotoaparat, gopro kamero, PSP, mp3....vem da je neumno vprašanje pa vseeno,...

hvala za odgovore!

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Sigurno obstajajo tudi prenosni polnilci za prenosnike, samo so zelo dragi. Poglej na napajlnik koliko voltov ima izhodne napetoti, pa ti bo jasno zakaj ga ne moreš filat preko teh malih, ki imajo samo 5V;)

Načeloma vse kar filaš preko usb, lahko tudi s prenosnimi. Samo vprašanje je koliko časa se bo fialo.
Načeloma pa zato, ker sem sam želel preko stenskega vtikača filat ipod shuffle 2gen, pa ni šlo. Dela samo prkeo usb na pc-ju:(