univerzalni daljinec

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
Živjo!

Zanimajo me vaše izkušnje z univerzalnimi daljinci. Predvsem, če kdo pozna daljinca, ki bi deloval na glasbenem stolpu. Pri trenutnem je namreč problem, da zadevo lahko prižgem in ugasnem, ne morem pa preklapljat med CD, kasetnikom, tunerjem.

Omogoča kater to, al ne?

mam pa trenutno najcenejšo varijanto, vivanco za 10 EUR
cheer.gif

bi kupil dražjega, če le omoogoča to preklapljanje, drugače je pa tudi ta OK
cool-1.gif

leni

gps navigator
17. avg 2007
1.549
0
36
S46.2296732 V14.5190865
www.sajko.com
Saj veš kaj pravijo, mal dnara mal muske. Sam sem si kupil Logitechovega in sem zadovoljen da bolj ne morem biti, sprogramiraš ga preko računalnika, če tvoje naprave nimajo v bazi pač daljinca naučiš z starim in potem lahko kombiniraš razne stvari, recimo primer z pritiskom dveh gumbov se spusti platno, prižge projektor, dvd, in surrond ki se tudi nastavi na dvd vhod, vklopi klimo in ugasne luči.

maggio

Fizikalc
19. avg 2007
1.704
1
38
Lj-bežigrad
Citat:
Uporabnik mobifrik99 pravi:
Živjo!

Zanimajo me vaše izkušnje z univerzalnimi daljinci. Predvsem, če kdo pozna daljinca, ki bi deloval na glasbenem stolpu. Pri trenutnem je namreč problem, da zadevo lahko prižgem in ugasnem, ne morem pa preklapljat med CD, kasetnikom, tunerjem.

Omogoča kater to, al ne?

mam pa trenutno najcenejšo varijanto, vivanco za 10 EUR
cheer.gif

bi kupil dražjega, če le omoogoča to preklapljanje, drugače je pa tudi ta OK
cool-1.gif

kater stolp maš jaz imam nekaj originalnih daljincev??

Maiden

Fizikalc
7. nov 2007
766
183
43
Kateri model Logitecha pa imaš. Jaz mam H550, pa se uči bolj slabo. Pa žal nima macrotov. Drugače pa je njihov support res dober.
Ta poceni univerzalci so vedno loterija. Jaz sem dva probal pa doben ni podpiral mojega DVDja, čeprav je pisalo da podpira.

Za televizijo so dobri za kaj več pa ne morem garantirat.

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
stolpa mam samsunga, MAX 360 al neki takega. sam ne potrebujem daljinca, sam bi rad da preklaplja. trenutno mi je zadosti, sam sprašujem če kater deluje bolje za približno enak denar
smile-1.gif

Katunga

Fizikalc
1. sep 2007
1.068
0
36
Koper
js sem raavno kupil v akciji v Sparu univerzalca za 8€ in je ko šus! Dela, preklaplja, easy za sprogramirat...
bomo pa vidli kolko cajta bo trajal, ampak za ta denar, če dela 2 leti kot je garancija je že super.
cheer.gif

mobifrik99

Fizikalc
20. nov 2007
1.138
5
38
ti preklapla na "glasbenem" stolpu?

drugače meni tudi dela vse...sam na stoplu ne morem menjat med CD, tunerjem itd.