Univerzalni daljinci

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Zanima me kateri univerzalni daljinci se najbolj kupujejo? trenutno imam 3, kar je občutno preveč. Nekoč je bil logitech s svojim harmony taglavni. Zdaj pa malo gledam, pa je tega precej. Philips ima recimo tudi zanimive. Ima kdo kake izkušnje? Važno je predvsem delovanje, da je čim bolj preprosto. do 100€

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.084
439
83
45
dolenska
Logiteche hvaljo. Jaz imam oi Hoferja. Dela celo samo spomina ma bl malo, če moreš vse tri skopirat.

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Zanima me kateri univerzalni daljinci se najbolj kupujejo? trenutno imam 3, kar je občutno preveč. Nekoč je bil logitech s svojim harmony taglavni. Zdaj pa malo gledam, pa je tega precej. Philips ima recimo tudi zanimive. Ima kdo kake izkušnje? Važno je predvsem delovanje, da je čim bolj preprosto. do 100€

harmony je še vedno taglavn, samo zrihtat ga moraš dobr.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
točno v tega sem se zapičil. Ko sem malo gledal kaj te igrače omogočajo, mi je kr čeljust dol dalo
shocked-1.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.328
9.557
113
EU
Harmony je dober, samo ima displej slabo berljiv v temi.
Osvetlitev displeja je bolj kilava.

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Kako slabo berljiv v temi :O. Če stisneš Glow, ti lepo sveti oranžno.
Mene bolj motijo glasni kubi za levo/desno/gor/dol in OK, ker ko moja najdražja spi, za biti to precej moteče. Drugače pa je zadevica odlična in komaj čakam, da jo do konca nastavim, da kopica ostalih daljincev roma v predal.

sass

Guru
1. sep 2007
5.211
851
113
ja, ravno danes sem dobil pošto od carine, naj jim dostavim dokumente, ki so predpisani za izpeljavo željenega carinskega postopka. kateri pa so te dokumenti?

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Print screen tvoje nabave iz ebaya. Načeloma le želijo imeti nekaj da ti lahko zaračunajo ddv (oz carino če nabaviš nad 150 eur - no vsaj iz ZDA je tako).
Ko sem sam dostavljal dokumente, sem kar po faksu poslal print screen maila, ki mi ga je poslal ebay po nakupu, pa print screen zaključene avkcije. Nato pa sem še za vsak slučaj poklical na carinsko da so mi povedali če so dobili. Pa pošlji čim prej, ker ti za vsak dan računajo ležarino.

LP

Pa prosim ne pozabi na opis daljinca, ko ga preizkusiš

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Ne drži me za besedo ampak lahko da je to isti model narejen za US of A trg. Mnogokrat se izdelki za EU in USA le malo razlikujejo, imajo pa seveda različne oznake.

LP

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.328
9.557
113
EU
Displej zasveti oranžno, vendar se črke slabše vidijo.
Niso tako kontrastne, kot ko obrnem displej proti viru svetlobe.