Unicredit Bank

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Je kdo pri njih? Kako zadovoljen?
Trajniki delajo?
Spletno bančništvo imajo kako rešeno?
Vidim, da imajo neki preko telefona?

Rajš prej vprašam, kot da se pol po glavi tolčem;)

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Imam pri njih elitni komfortni paket. V 10€ mesečnega stroška vodenja imaš vključeno vse kar si lahko želiš in še več, predvsem je brezplačna uporaba spletne in mobilne banke in vsa plačila so brez dodatnega nadomestila.

Sepa direktne bremenitve nimam, rad sam kliknem ko meni paše, da je plačano, v spletno banko pa se logiraš z generatorjem naključne kode - ni težav z varovanjem certifikatov.

Tisto preko telefona je še vedno bolj kot ne v povojih, dela pa malo ne dela, podatke prenaša izjemno počasi, skratka zaenkrat zame neuporabno.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
a se lahko telefon uporablja kot generator kode za spletno banko na pc-ju?
2013-10-11-m-zetom.gif

očitno se lahko:) O tem že dolgo sanjarim, kdaj se bo kdo spomnu nardit:)

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Verjetno da, nisem še probal - imam tisti kalkulator vedno pri roki že iz same navade.

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Da. Se lahko. Pojdi na enoto in ti uredijo da bos preko telefna lahko dostopaldo racuna na pcju. So zelo prijazno in vsekakor priproocam. a

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:
Imam pri njih elitni komfortni paket. V 10€ mesečnega stroška vodenja imaš vključeno vse kar si lahko želiš in še več, predvsem je brezplačna uporaba spletne in mobilne banke in vsa plačila so brez dodatnega nadomestila.

Sepa direktne bremenitve nimam, rad sam kliknem ko meni paše, da je plačano, v spletno banko pa se logiraš z generatorjem naključne kode - ni težav z varovanjem certifikatov.

Tisto preko telefona je še vedno bolj kot ne v povojih, dela pa malo ne dela, podatke prenaša izjemno počasi, skratka zaenkrat zame neuporabno.

Ali ti računajo provizijo pri plačilu položnice preko spletne banke?

igors24

Pripravnik
5. maj 2010
505
0
16
Citat:
Uporabnik smack pravi:
Citat:
Uporabnik igors24 pravi:

Ali ti računajo provizijo pri plačilu položnice preko spletne banke?

Ne. Ima pa to tudi "negativne posledice". Hitro boš plačeval položnice za celo ožjo in širšo familijo.

pikovit

Pripravnik
3. feb 2008
402
2
16
53
kamnik
Jaz sem jih imel-za s.p. 11 eur na mesec za vodenje računa,vsako nakazilo na račun 70 centov,dvig gotovine 0,5%....sem šel na delavsko hranilnico...tam je vse zastonj eno leto-potem pa 3,8eur na mesec
bonk.gif

satelite_mike

2 uri za cajtom
18. avg 2013
1.939
3
38
mam na hypu 10€ na mesec+0,45€ na dvig gotovine+0,33€ pogled stanja na bankomatih+0,38€ za plačilo UPN preko www.
A je to veliko?

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.221
769
113
EU
Glas za delavsko hranilnico, zakaj bi te odirali po nepotrebnem (razn če točn veš zakaj glih njih).

uli

Pripravnik
6. okt 2007
103
0
16
jest mam na unicreditu, pa ful zadovoln plačujem 5,5 eur mam vse položnce preko spleta zastonj vse transakcije bankomati ni da ni kar jest nucam.Tako da mamo pa doma saj 13 položnc kar drugje nanese olala

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.482
6.991
113
Citat:
Uporabnik uli pravi:
jest mam na unicreditu, pa ful zadovoln plačujem 5,5 eur mam vse položnce preko spleta zastonj vse transakcije bankomati ni da ni kar jest nucam.Tako da mamo pa doma saj 13 položnc kar drugje nanese olala

Koliko časa si že pri Unicredit? Je to kaki stari paket? ker zdaj ko gledam ni nobenega za 5,5€, sploh nobeden pa ne omogoča zastonj dvigov na bankomatu, razen zdravniškega, kjer so pa spet pogoji, pa še ta stane 10€.

Nazadnje urejeno:

uli

Pripravnik
6. okt 2007
103
0
16
Sori moja napaka mam paket pametni lojalni k pride 6,5 eura, vendar pa ga lahko znižaš za 1 eur če maš več kot 2000 Eur na računu vsak mesec in če imaš priliva vsak mesec več kot 1000 eur je spet nižji za 1 eur.Drgač sem pa že komitent saj 10 let prej še pri bank austrija. lej jest sem zadovoln tok da.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
To naj bi bilo ugodno? Kaj pa še vse dobiš zraven? Na sparkasse imam ob 1000€ na računu vodenje računa zastonj, brezplačni bankomati, brezplačna online nakazila, SEPA je 19centov, mastercard je po novem 10€ letno. Imajo tudi mobilno aplikacijo za enkratne žetone za dostop do online banke.

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
ja je ugodno. UNicredit imaš VSe gratis: TRAJNIKI, DIREKTNE BREMENTIVE, PLAČILO INLINE IN NA ŠALTERJU, ZLATA VISA. Plus ZLata Visa ima dodatno zaoavoravnej za tujino za imetnik in vse družinske člane. Zavarovalne vsote so izjremn visoke. Plus limit 2000 EUR gratis. Skratka razen 8,5 EUR na mesec ne plačaš čisot nič vec. Mobilna banka pa je izmed boljših. Tako da jaz samo zaradi tega ker ne rabim plačevati zava za tujino ko gremo na dopust prinesem notri celo letno članarino... Tako da se splača. Plus tega so zelo odzivni. Mogoče res niso najcenejši toda če se gleda kombinacija koliko daš in kaj dobiš je pomoje TOP izbira. Če pa želite najceješo banko in malo koristite trajnike in vam kredita ni pomembna in ne potujete potem vsekakor DH. jaz imam pri njih tudi kredit na podjetje.. me prav zanima kako bi te pogledala DH če prideš in: Zdravo, jaz bi 200k EUR kredita.. Unicredit je pač velika banka z zalednjem v tujini npr DH tega nima.. tako da ne gleda vse skozi to ali daš 4, 5 ali 7,5 EUR na mesec..

P.s. če kdo rabi in bi želel na Unicredit ga lahko priporočim in dobi 15 EUR na TRR ko prejme prvo plača na novo odprti račun.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
Hypo ima tudi za 11eur nek top paket, ki vključuje vsega boga... med drugim tudi nezgodno zavarovanje za tujino, bla bla. Ni da ni .

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Ja. Unicredit ZLATA VISA ima CORIS GOLD SOLID zavarovanje. Zav vsota za zdr str v tujini je 5.000.000 EUR. Plus vse živo zraven. Jaz sem samo an ta račun prihranil 100 EUR in več letno zadnja leta.. Paket me pride 8,5 EUR mesečno... Skratka zame ni bolj ugodne varjante. je pa res da 8,5 EUR je več kot npr 2 ali 3 eur kje drugje.. Če rabiš TOP storitve potem je ELITNI KONFORTNI paket res odličen.

Če se bo kdo odločil za Unicredit in želi dobiti 15 EUR ob odptju računa pa naj mi piše na zasebno.
wink-1.gif

http://www.unicreditbank.si/Do...artico_2013.pdf