Umrl predsednik uprave Merkurja Bojan Knuplež

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
R.I.P. Čerav sem na Merkur tako jezen, da bolj ne morem biti, ker mi dolgujejo 34.000 € in v letu 2010 še od njih nisem dobil niti centa.
Se ne čudim, da ga je pobralo v 3 mesecih, ker takšne svinjarije, ko so se dogajale in se dogajajo v Merkurju je tak dober, da je 3 mesece zdržal živ.

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.445
2.393
113
Pomurje
hudirja. RIP

Očitno ti menedžerski pregledi tudi niso nevem kaj.

Dobro poznam enega, ki je opravil menedžerski pregled, pa ga je čez mesec ruknilo.
Strdek, je že bil prej prisoten, zagotavlja zdravnik, ki ga je operiral.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
ah ja menedžerji..... če bi si namesto v nekaj letih raje nagrabili v nekaj desetletjih nekaj 10(0)mio premoženja bi bilo za vse bolje. tako za menedžerje kot za delavce.
Očitno si je preveč gnal k srcu...... in ni bil iz pravega testa za "slovenskega" menedžerja

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Vsekakor R.I.P. in sožalje svojcem.

Je bil pa Bojan (vsaj nekaj let nazaj) v odlični formi, saj je praktično dnevno hodil na fitness.
V bistvu se je sproščal tako, da se je šel "znoret" na fitness.

Letos je to meni že drugi poznan primer, ko je človeku v vrhunski psiho-fizični pripravljenosti odpovedalo srce.
Verjetno vseeno prehiter in prezahteven tempo življenja (sestanki, stres, fizična obremenitev...).

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Ma tale tempo in način življenja je ratal zaje.an. Bo treba na kako antistresno delovanico, nekaj takega -> http://www.braconline.com.hr/bracke-vijesti/6465-antistres-terapija--tribljenje-lavande.html
cheer.gif

pa3cia

Pripravnik
24. sep 2010
155
0
16
Ljubljana
Sožalje svojcem.
Navkljub težki situaciji v Merkurju se zdi, da dobesedno umirajo tudi tisti, ki bi bili mogoče celo sposobni rešiti situacijo.
53 let ... žal mnogo prezgodaj.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
in ti misliš, da je bil to ta....

bil je močno povezan z Merfinom....
vedno me čudi naivnost userjev na tabli.....

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Tudi Knuplež ni bil tako nedolžen, samo je še vseeno kaplja v morje tistemu, kar je delal Kordež. In če Kordež nebo pristal na Dobu, potem je z našo pravno državo dokončno konec. Mene bodo tudi na koncu leta z*ebali, ko ne bom mogel DDVja plačati, ker mi ni Merkur plačal. Praktično moram davek plačati na tisto česar nimam. In kje bom lahko pristal. Nikjer drugje kot v zaporu.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
mi imamo iste probleme.... ne z merkurjem... ampak z drugim...

Kr se tiče Knupleža, več sočustvanja si zasluži vsak klošar kot pa on...

YuGec

Fizikalc
18. avg 2007
2.801
0
36
Citat:
Uporabnik reality pravi:
mi imamo iste probleme.... ne z merkurjem... ampak z drugim...

Kr se tiče Knupleža, več sočustvanja si zasluži vsak klošar kot pa on...

bonk.gif

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Yugec, ko boš 1x doživel, da ti kdo 1 leto ne bo plačal izstavljenih računov boš tudi gledal na te stvari čisto drugače. Jaz nikomur od tajkunov ne privoščim smrti, ker to ni nobena kazen, ampak raje bi jih videl v peklu naj se tam cvrejo. Dejstvo je pa, da bo Merkur tako šel h vragu in marsikdo nebo videl tega denarja, ki so ga dolžni. Kordež, je za mene največji lopov. Ko bi jaz kje dobil kredit na lepo ime in za kredit zastavil tisto, kar si ustvaril z kreditom bi bil posebaj srečen.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Kordež, je za mene največji lopov. Ko bi jaz kje dobil kredit na lepo ime in za kredit zastavil tisto, kar si ustvaril z kreditom bi bil posebaj srečen.
In sedaj Merkur denar od prodaje namesto za nabavo novih artiklov namenja za plačilo Kordeževih kreditov, ki jih je vzel za nakup Merkurja. (tud Knuplež je bil zraven)

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.769
6.756
113
pri taščici
Ne sedaj, najbrž že kar leto ali več....
kupcem (tistim ki mio puščajo pri njih) pa pošilja dopise da jim skrajšuje valuto na 30 dni (sam ima pa no limit valuto)

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Ne sedaj, najbrž že kar leto ali več....
kupcem (tistim ki mio puščajo pri njih) pa pošilja dopise da jim skrajšuje valuto na 30 dni (sam ima pa no limit valuto)
Ja imaš prav, od managerskega prevzema dalje.
Ampak ne vem, če je primerno kaj slabega pisat o Merkurju in njegovi upravi, namreč ko sem v temi od Robiča omenil divjanje, bolj varno kolesarsko opremo in višje kazni, ki naj bi po mnenju mnogih preprečile nesreče, sem bil takoj brisan.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Malo off ampak škoda da niste pokompenzirali .. Vem za modela kateri je očitno imel dobre informacije in je nekaj dni pred objavo plačilne nezmožnosti v enem od centrov nabral toliko robe kolikor so mu bili dolžni.. Sedaj prodaja 60% skonto.