Umor v Mariboru

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem

Mariborski policisti intenzivno iščejo osumljenca, ki je sinoči zabodel 44-letno žensko v hrbet. Prijatelji so mislili, da jo je le udaril, nato pa se je zgrudila in umrla. Objavljamo ekskluzivne fotografije s kraja tragičnega dogodka

Klik

DMX

Fizikalc
20. avg 2007
2.335
15
38
WELCOME TO TEZNO
cheer.gif

Tak je to, če se sprehajaš ponoči po Teznu
10.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Juhu, eno ulico bek od mene
tongue-1.gif

Samo se bo ziher kaj zvedlo, kr tak te tudi nihče ne pikne v hrbet in odide naprej. Če bi bil kaki nutcase, bi pikal vse živo okoli, ne pa eno žensko.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.104
16.304
113
a ostali trije so pa že v štartu stali bolj stran od te nesrečne ženske in vse skupaj samo opazovali ali kaj? kekci... dva tipa sta bila zraven, vsaj en bi lahko tekel za morilcem
10.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
a ostali trije so pa že v štartu stali bolj stran od te nesrečne ženske in vse skupaj samo opazovali ali kaj? kekci... dva tipa sta bila zraven, vsaj en bi lahko tekel za morilcem
10.gif

to so take situacije, če ti nekdo pride s hrbta, te udari in leti naprej. Vsak bo najprej pomagal tebi, in če je tema pa uni šprinta je v 10 sekundah že več ko 50 metrov stran pa je gotovo

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Vsi vemo kdo je bil ob pravem času na pravem mestu ter zopet nesebično in požrtvovalno "reševal" življenje tej ženski.
smirk-1.gif

umor-copy.jpg

Nazadnje uredil moderator:

B81

22. jul 2007
37.705
10.966
113
Mater...kaj jo je zadel v trebušno aorto al kaj, saj to se ne umre takoj....jebemu...

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Izgleda, da boste morali v Mariboru potolči še koga, razen tistih 500 kretenov od viol...

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
[censored]
bonk.gif

No ja, komentar je res bližji črnemu humorju. A za ta "pregovor" sem res slišal.

Kar se tiče pa samega dogodka, je pa vse skupaj žalostno (ženska je mrtva) in okoliščine čudne.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
WELCOME TO TEZNO
cheer.gif

10.gif

No ja. res da je hud del mesta, jeben getto ampak reazisljam eno;

Če že nekdo umori žensko, jo ponavadi kje počaka v kakem zakotnem delu ulice in jo prepika.
Da pa nekdo uleti med 2 para in štihtne žensko, in to tako precizno da jo ubije z enim samim vbodom,...

Meni to vseskupaj smrdi po mafijska posla.

Sicer sožalje svojcem in vse, ampak bojim se da bo čez en teden v cajtngih, kako je opeharila
xy osebo za pol miljona evrov... Ker roko na srce, največji psihič, serijski morilec, to počne zahrbtno, skrito,
ne pa sred dneva uleti z nožem med 4 ljudi in enega ubije.

Pa še eno me mori;

Lahko mi je sestra, kolegica, sošolka, punca, sestična al pa ženska ki je ne prenašam, ampak da do nje uleti model,
in jo brez razloga vdari (kar so prvo mislili), ni šanse da ne letim za njim, sigurno nebi stal in gledla WTF; si tega nikoli nebi oprostil.

Kakorkoli, meni to vseskupaj zelo smrdi po organiziranem umoru.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.319
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik DMX pravi:
WELCOME TO TEZNO
cheer.gif

10.gif

No ja. res da je hud del mesta, jeben getto ampak reazisljam eno;

Če že nekdo umori žensko, jo ponavadi kje počaka v kakem zakotnem delu ulice in jo prepika.
Da pa nekdo uleti med 2 para in štihtne žensko, in to tako precizno da jo ubije z enim samim vbodom,...

Meni to vseskupaj smrdi po mafijska posla.

Sicer sožalje svojcem in vse, ampak bojim se da bo čez en teden v cajtngih, kako je opeharila
xy osebo za pol miljona evrov... Ker roko na srce, največji psihič, serijski morilec, to počne zahrbtno, skrito,
ne pa sred dneva uleti z nožem med 4 ljudi in enega ubije.

Pa še eno me mori;

Lahko mi je sestra, kolegica, sošolka, punca, sestična al pa ženska ki je ne prenašam, ampak da do nje uleti model,
in jo brez razloga vdari (kar so prvo mislili), ni šanse da ne letim za njim, sigurno nebi stal in gledla WTF; si tega nikoli nebi oprostil.

Kakorkoli, meni to vseskupaj zelo smrdi po organiziranem umoru.

Kaj pa če je v igri mogoče faktor ljubosumja? Ne bi bil prvi primer da ex partner fenta ex lepšo polovico zaradi nevemkakih "čustev"...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pred fantom? Pred dvema fantoma? Pred tremi pričami? Da kr "podpiše" za 15 let? Huh, dvomim, sicer
pa bi mi tudi blo logično, če bi se šlo za neke 25-30 letnike ta "zaletava" ljubezen, ampak za eno 44 letnico?

Najbolj mi negre v glavo "sred dneva se zakadit v skupino 4 ljudi in enega ubit" - zakaj, če pa gre bolj diskretno,
sploh če žrtev poznaš; počakaš sred noči pikneš in ododeš. Skušam razmišljat kot morilec, da bi si razložil vseskupaj,...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Po moje je to kak psihični bolnik, pa poznata se zagotovo. Ker že tak za umor nisi gladek, da pa to narediš pred pričami sredi ulice, moraš biti pa konkretno ubrisan.