Umazanija na notranji strani ekrana N73

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Na notranjo stran mi je prišla neka umazanija, že kaka 2 meseca jo imam, je na sredini ekrana in me pri močni dnevni svetlobi zelo moti, sicer pa ne. Se da telefon razdreti? sem nekaj gledal okoli ohišja pa mi ne deluje ravno da bi bilo na izi snemljivo.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.491
5.788
113
če je v garanciji ne razdiraj, drugače pa maš na youtube video kak se razdre

Nazadnje urejeno:

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
ja žal je še celo leto v garanciji. torej bo pač flek ostal
frown-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Telefon ni bil izpostavljen nobeni vodi, udarcem, niti ni bil nikoli razdiran in je še 1 leto v garanciji. Ali garancija pokriva čiščenje telefona? Zdi se mi da flek postaja večji in že pošteno moti.

iLukeBerry

Pripravnik
3. jul 2008
60
0
6
Jaz sem nesu na servis svoj telefon, ker se je prah nabiral pod ekranom že po enem tednu, uglavem kt sem dobil telefon nazaj je bil čist spraskan slabo zaprt, tja sem pa prnesu nov teden star telefon nazaj pa tako šlamparijo dobil. Seveda sem se pritožil, in so mi ga zamenjali z novim. Bil je pa pod garancijo.

iLukeBerry

Pripravnik
3. jul 2008
60
0
6
Nesi tja in probaj uveljavit garancijo, če ti popraskajo telefon pa kej šlampasto naredijo, zahtevaj novega. Pa prej slikaj telefon preden ga neseš na servis za vsak slučaj če se bodo upiral.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Tak, garancijsko popravilo bo, včeraj sem pozabil garancijski list vzeti poleg
bonk.gif
še vedno sem dobil telefon po kakem tednu nazaj...... ali res zdaj tak dolgo traja da telefon porihtajo?

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Čas dopustov je tako da so servisi "ukinili" hitra popravila, dokler se ne bo delalo s polno paro
smirk-1.gif

Če si iz LJ je najbolje da stopiš sam na servis ker bo tako še najhitreje, s tem ko se pošilja iz prodajnega mesta je 1 teden samo v pošiljanju telefona na logistični center, servis, trgovina in po isti poti nazaj... Če si pa izven LJ je pa žal edino ta pot glede na dodatne stroške... Sicer so ti pa verjetno dali nadomestni telefon za čas ko bo tvoj na servisu, ki pa vem da ni kaka N-series
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Benti, zdaj pa mi je malo žal da nisem počakal še kaka 2 tedna s tem. Sem pa iz Mb, telefon je bil tu kupljen pa sem ga kar v trgovini jim pustil da ga pošljejo na servis.

Ja sem dobil, Motorolo c118
bonk.gif

Recimo da grem konec naslednjega tedna v Lj,oz. mimo, se da kljub dopustom dogovoriti s serviserjem da bi telefon do takrat bil popravljen? Pa ga tam prevzamem pa se prihrani ene 3 ali 4 dni časa,pa še pošiljat ga ne rabijo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
pa si si naredu back up, bi znal pametnjakoviči še software mal spucat :S
ne vem koja jim je logika, da če daš zarad fizične okvare na servis, da se ti spravjo še software popravljat. -tko so men rekel, in pol rajš nisem dal, ker bi imel s tem več dela kot pol koristi

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
Ja, teden star backup, ker sem sam upgradal SW. Od takrat sem si naložil ene 3 pesmi,pa kaka dodatna slika je še, za tisto me boli kita. edino spet bo treba drug font pisave nastavljat pa nekatere programe inštalirati na novo. V ponedeljek bom poklical, če še nebo popravljen bom rekel naj pustijo SW na miru, nisem ga zaradi tega tja poslal.

Pol pa bom dobo telefon z novim (istim) SW-jem,nobenega programčka gor, pa še vedno umazanim ekranom
grin1.gif

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Ja tut to bi blo možno
evil.gif
glede lastnega prevzema pa je en mali problem, telefon ki si ga dobil za nadomestnega bi moral prej vrniti prodajnemu mestu ker bodo morali klicati iz tam na servis da lahko sam prevzameš telefon... nekak tako no....

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
To ni problem vrniti nadomestnega ker sem si za tačas izposodil boljšega ki ga tudi uporabljam. Bom v ponedeljek klical na teleray če bi tole šlo.