Umazani triki na zmenku

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Ok, tole ni sestavek o mojih date izkušnjah, pač pa vprašanje za vas, če uporabljate na zmenkih kakšne umazane trike...najbolje, da pojasnim kar na primeru - če se recimo zmeniš z nekom ob 20.00, se dogovoriš s kakim frendom, da te pokliče recimo ob 20:20 ali pa ti pošlje sms...v primeru, da je babše voljno in da je huda ko sto mater, dvigneš tel, rečeš ej sori, nimam časa zdajle, te pokličem jutri ali pa sms samo na hitro preletiš, navržeš "nič pomembnega ni, en posel pač za milijon evrov" in naprej gladiš stegno v hudih mrežastih najlonkah punce, s katero si se dobil.

Akoravno je ženska (ali tip, če si love x2) bedna, kot da je iz tega foruma, ob klicu ali sms-u narediš zaskrbljeno faco, se opravičiš, da je nekaj nujnega, se pač spije drink hitro, 5 minutk, rečeš, da se drugič dobita in da boš poklical, česar pa seveda ne napraviš, ime dekleta oz grdavše pa napišeš na wall of shame, do katerega imajo dostop vsi tvoji kolegi, da se še kdo drug ne zajebe z zgrešenim primerom od ženske.

Kakšni so pa vaši umazani date triki..
confused-1.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
S tem mam izkušnje, da jo je kolegica poklicala čez cirka 20 minut in preverla, če je ok. Ko sem vprašu kaj je blo (ker je blo očitno, da neki o men govori), mi je vsaka povedala, da jo je kolegica klicala, da je preverla, če jo more "rešt", ker nikol ne veš na kaj naletiš.

Sam pa nikol nimam nobenih trikov. Kar se tega tiče, da bi nekaj lagal kako sem žešči in premožen itak nima smisla (ker pač nisem
grin1.gif
) in vse laži se prej al slej razkrijejo. Pa itak nimam namena haklat na to kok mam in kok sm zajeban. Ker če prime na to, pol je sploh škoda zgublat časa. Pa tud nikol nisem prakticiral tega, da bi dobil "nujen" klic in zbežal, ker se mi ne bi zdel pošten do nje, tud če mi ne bi bla ravno simpatična. Pač kasneje poveš, da žal ni tvoj tip ženske in greš dalje.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Mal si preber tole.

A to se greš, če vodka ne prime?
aplauz.gif

Če ciljaš na Grisbi, je bla "moja" že mnogo pred vodko.
grims-1.gif

O tistih pojmih sem imel nek projekt na šihtu, zato vem o čem se gre...ne bom pa razlagal, ker je kar uporabna zadeva.
grin1.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
v bistvu je otroška zadeva
wink-1.gif
ki sicer dela... verjetno ce je na drugi strani labilen clovek...

kajn

Guru
5. okt 2007
2.787
1.619
113
Iskajoč brata
Zlo zanimiva stvar. A pa kdo ve kuk se tu uporablja v realnem svetu?

ON: ne uporabljam trikov, al pa so vsaj tuk prefinjeni, da se jih ne da razbrat, sam pal niso več triki. Ne, ne uporabljam jih.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Pri nas pa je žal tako, da je v poslovnem svetu ogromno nedoraslih pamžev, ampak važno da igrajo golf z Janšo in imajo pravi priimek.
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
ne uporabljam trikov, al pa so vsaj tuk prefinjeni, da se jih ne da razbrat, sam pal niso več triki. Ne, ne uporabljam jih.
Edino pravilno ... Bodi to kar si in doseži to kar bi rad dosegel s svojo osebnostjo, ne pa z nekimi poceni ameriškimi forami.
cheer.gif

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
poslovni svet..

ti v enem stavku razlozim kako se pri nas to dela..povej ceno, kaj ponudist in rok dobave..pa kolk procentov boste dal popusta..ce ne vas bomo jebali..ne rabis za nobenim nc ponavljat, pa ga psiholosko jebat
wink-1.gif

Grisbi

Fizikalc
19. jul 2007
2.193
1
36
20 km iz Lj
Kaj pa če si ti ponudnik nekih storitev,...pa ne želiš dat preveč skonta,...ali pa pri iskanju novih strank, nove službe,....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Lobiranje, networking, javni razpisi, storitvene dejavnosti, iskanje zaposlitve...itd...itd...

Ne vem če je zastonj napisanih nekaj 10 knjig strokovne literature.

Te zadeve se odvijajo na najvišjih položajih v podjetju. To so tista kosilca, ki jih vsi low-end zaposleni kritizirajo, češ šefe lenari..., s tem pa se prinese večino posla.