Ultrasonični nož

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Bom dal sem vprašanje, ker je bolj tehnične sorte.

Mogoče kdo ve za katero firmo, ki tako zadevo prodaja znotraj EU. Že nekaj časa iščem, pa brezuspešno.
Nekaj sem sicer našel na netu, pa ni odgovora.

Iščem pa tole:
http://www.aliexpress.com/item...1117291573.html

Mogoče pa tudi kakšen nasvet, kako se kupuje na AliExpres oz. kako veš, da lahko prodajalcu zaupaš? Je kaj podobnega, kot na e-bay?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Je podobno, vendar še v povojih. Poiščeš, kupiš., ko pa dobiš pa javiš na strani, da si dobil in pustiš feedback.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Kupovanje na aliexpress je zelo varno, ker prodajalec dobi denar šele ko ti potrdiš da si prejel zadevo.

Vsak prodajalec ima svoj rating, ki ga vidiš v obliki medalj in diamantov (več diamantov boljše je).
Poleg tega uporabniki oddajajo tudi recenzije kar vidiš kot zvezdice pri izdelku.

Edina slabost aliexpress je da ne podpirajo PayPal.

Ta tvoj prodajalec ima samo 3 prodaje do zdaj kar je bolj malo, čeprav ima 100% pozitiven rating.

Mato

Majstr
3. okt 2007
2.093
406
83
Hvala vsem za odgovore.

Na e-bayu sem videl, samo gre za hobi varianto, jaz pa rabim za 8 ur na dan.

Biciklari

Pripravnik
13. sep 2012
558
0
16
Citat:
Uporabnik Mato pravi:
Hvala vsem za odgovore.

Na e-bayu sem videl, samo gre za hobi varianto, jaz pa rabim za 8 ur na dan.

Za 8 ur na dan, ti bo tudi tole hitro crknilo...boš že mogel odštet enga 10taka potem.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.778
176
63
Take nože uporabljajo v pekarski industriji za narez testa, če ti ta podatek kaj nuca. Hint: Pokliči kakega izdelovalca peči(linije) za pekovske izdelke iz Gorice pa vprašaj kje to kupujejo.

lp

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Vse lepo in prav, vendar se bojim, da bo cena dvakratnik te na netu.Ob takih zneskih pa seveda to ni nepomembno.