Ultimate gadget

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36
Malce si ogledujem Tytn-a II in naletel sem na precej strani, kjer imajo veliko za povedati čez zmogljivost telefona (v smislu manjkajočih video gonilnikov). Je stvar res tako kritična?

Če me spomin ne vara, je kar nekaj uporabnikov tudi na forumu... kako se stvar obnese kot primarni telefon? Kako je porihtan (oz. se da porihtati z dodatnimi programi) telefonski / SMS del. Trenutno imam Symbian telefon, kjer moram reči, da so te stvari precej dovršene.

Ali podpira PBAP protokol (telefonski imenik preko BT), torej da se klic prikazuje tudi na zaslonu slušalke?

Kaj je sploh še alternativa, če so zahteve:

- QWERTY(Z)
- WM
- UMTS
- A2DP
- za v žep (recimo, da je Tytn serija na zgornji meji sprejemljivega)

Tytn I mogoče?

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Zdravo!

Najprej video driverji... kar se tega tice je telefon res milo receno podhranjen. Vendar tudi za to obstajajo resitve. Za kaj vec si malo preberi stvari na XDA developers forumu.

Kot telefon se Tytn po mojem mnenju obnese odlicno, saj se da zelo hitro dostopati do kljucnih funkcij.

PBAP.. mislim da podpira, ceprav tega nisem nikoli preizkusil.

Za Tytn I se ne bi odlocil zaradi WM5. Razlika WM6 je ocitna, sploh ce isces ultimate gadget.

Lp. TheCjen

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Glofiish X800, ko (če) bo na voljo v Sloveniji je alternativa. Pa HTC Touch Cruise recimo.

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
tytn 1 je tudi z wm6
wink-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124