#nevergofullretardZadnji Vogue foto session Elenskega
Poglej priponko 58147
Vojna v Ukrajini
Ravno včeraj sem bral, da LPR čaka na popolno "osvoboditev" DPR in bosta nato skupaj izvedli referendum... ???www.alter.si
Tradicija
Poglej priponko 58148
Ne vem, ampak putin ne hodi na socialno fehtarit za še več pomoči, mi pa zelenskemu še kar nakazujemo.Kje so milijarde katere je pokradel ruskemu narodu tvoj heroj Putin?
Tud Zelenski ima nekaj žita, pa plina pa nafte, pa elekriko, da prodaja pa računa prehod za plin .... ja zemljo v velikosti obdelovalne površine cele Italije je pa res že prodal Monsantu in še dvema korporacijama, tako da od tega nima nič.Putinu ne pripada ker pridaja plin in goriva. UKrajino si bodo pa verjetno na koncu razdelilo. Ali ko zmanjka zemlje bo vojne konec in spet bo covid.
Ne Putin ne uprasa on uzeme ,ce ne das pa svinec u glavo ali novicok na spodnjice..Ne vem, ampak putin ne hodi na socialno fehtarit za še več pomoči, mi pa zelenskemu še kar nakazujemo.
Ne vem, ampak putin ne hodi na socialno fehtarit za še več pomoči, mi pa zelenskemu še kar nakazujemo.
A se ve, kje je ta zemlja? Kateri del Ukrajine?zemljo v velikosti obdelovalne površine cele Italije je pa res že prodal Monsantu in še dvema korporacijama, tako da od tega nima nič.
Komentar na to: nukice na Moskvoooo.... darjan offArestovych, svetovalec Elenskega
Zadnji Vogue foto session Elenskega
Poglej priponko 58147
Vojna v Ukrajini
Ravno včeraj sem bral, da LPR čaka na popolno "osvoboditev" DPR in bosta nato skupaj izvedli referendum... ???www.alter.si
Tradicija
Poglej priponko 58148