Ukradene registrske tablice!!!

rollingstones

800. registrirani uporabnik
3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Torej, zgodilo se je tudi meni!
frown-1.gif

Danes popoldne med 16 in 17.30 uro pred Zdravstvenim domom Ljubljana Vič na Oslavijski ulici so mi z osebnega avtomobila odtujili registrske tablice...
Malce sumim, kdo bi lahko bil ampak to so samo domneve. Se pa tam že nekaj časa potika sumljiva druščina...
10.gif

Ne vem ali bi kaj pomagalo, da objavim tudi njihovo označbo tukaj na forumu - verjetno ne?
Gre za registrske označbe Novo mesto s črnomeljskim grbom!

Zanima pa me predvsem postopek, ki temu sledi?
Policijo sem že poklical, kakšna pa je pot naprej? Avto ja zavarovan pod kasko, so notri "vštete" tudi registrske tablice?

Koliko časa bo trajalo, da pridobim nove tablice?
redface-1.gif

Hvala lepa za kakršnekoli koristne informacije in napotke!!!

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.211
1.383
113
Ponavadi s ukradenimi tablicami tankajo na bencinskih in se pol odpeljejo brez plačila.

Nekak dvomim da jih boš spet videl.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.131
68
48
123
Greš na AMZS ali pač v katerokoli podjetje, ki izvaja registracijo avtomobilov, izpolniš obrazec, da so ti ukradli tablice, tam ti izdelajo novo prometno, popravijo polico in dajo nove tablice. To znese okoli 38€. Kasko ne krije.

LP

rollingstones

3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik dijo_porko pravi:
Greš na AMZS ali pač v katerokoli podjetje, ki izvaja registracijo avtomobilov, izpolniš obrazec, da so ti ukradli tablice, tam ti izdelajo novo prometno, popravijo polico in dajo nove tablice. To znese okoli 38€. Kasko ne krije.

Zanima me ali lahko dobim enake registrske tablice kot sem jih imel oz. ali je to sploh možno glede na to, da jih policija beleži kot ukradene.
rolleyes-1.gif

Moji mami so z avtomobila ukradli sprednjo tablico in je po 4 dneh dobila novo z eneko označbo.
Čez nekaj mesecev so jo poklicali s policije, da so njeno "bivšo" registrsko tablico našli na Fužinah v Ljubljani...
10.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.518
1.103
113
Jest sm poklicou policijo, se zmenu, da pridem kar osebno tja (hitreje kot da bi jih čakal, pa še brezveze se mi zdi obremenjevat jih zarad tega), tam sem izpolnil obrazec, s tem obrazcem sem šel pa lepo tja, kjer registriram avto in sem vzel nove tablice in spremenil prometno. Sem pa potrdilo še nekaj časa imel ob sebi v avtu, če bi me slučajno ustavili zaradi kakega greha bivših tablic. Na dom sem sicer ene dvakrat dobil pošto glede vodenja kraje, ampak o tablicah itak ni bilo ne duha, ne sluha... Tudi pričakoval nisem nič...

Kaska nimam, tako da ne morem svetovati s te strani.

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.131
68
48
123
Ne boš dobil enake registrske tablice, razen če si imel 3 tablice. Za ta postopek pa ne vem.

LP

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
zakaj pa bi mel enakte? a so ti tolko k srcu prirastle? številka je številka, saj vseeno koliko je. moje sožalje, a saj bo boljše.
lp

rollingstones

3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
zakaj pa bi mel enake? a so ti tolko k srcu prirastle? številka je številka, saj vseeno koliko je. moje sožalje, a saj bo boljše.

Štos je v tem, da sem imel kot si lahko videl novomeško registracijo z črnomeljskim grbom.
Prebivam pa v Ljubljani, avtomobil pa je bil z registrskimi tablicami vred kupljen v Črnomlju!

Torej po novem v vsakem primeru dobim registrske označbe z ljubljansko oznako...
smirk-1.gif

jezen.gif

PS: Nekako sem se navezal na tablice, ki niso ljubljanske!

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
točno tako. lahko zbiraš tudi črnomeljske še enkrat. verjetno jih v LJ ni, se pa dol zapelješ pa registriraš. pa je.

rollingstones

3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Sej maš lohk tud KP tablice
smile-1.gif

Citat:
točno tako. lahko zbiraš tudi črnomeljske še enkrat. verjetno jih v LJ ni, se pa dol zapelješ pa registriraš. pa je.

Vidiš tega pa nisem vedel!
redface-1.gif

V starih dobrih časih je bilo tako, da kjer si imel stalno prebivališče, tam si tudi moral registrirati avtomobil.

No, če sem že prisiljen menjati registrske tablice pa me zanima, kako priti do tistih z lepo številko?
Npr. takšne ki imajo ponavljajoče številke in podobno, torej lahko zapomnljive tablice.

Pa samo za info, koliko ljudje plačajo za takšne registrske, ki imajo gor razna imena in podobne reči.
stupid-1.gif

Samo vprašam, da ne bo kdo mislil, da bi plačal za kakšno neumnost.
tongue-1.gif

miha013

Fizikalc
20. jul 2007
5.204
0
36
42
lj
Tablice po naročilu: 10x znesek običajnih tablic
zapelji se na amzs v črnomelj in vprašaj če majo kakšno okroglo številko kje pod pultom. vprašaš lahko, stane te nič ne

glede tablic: če bi reku da maš metliške, za črnomaljske se pa res ne splača sekirat
smile-1.gif

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
jaz sem zadnjič registriral pri španu na brezovici (sicer sem se kr sprijaznil z LJ tablico, čeprav sem mariborčan), pa mi je cuknila ven seznam na petih listih s številkami in sem lahko izbiral. pa so bile vmes tudi lepe številke, tako da mam ponavljajočo v smislu LJ 33-2CD. na manjših tehničnih pregledih imajo le par tablic, med katerimi lahko izbiraš. mislim, da je cena tablic po želji šestkratnik cene navadnih.

rollingstones

3. sep 2007
514
0
16
Rožna dolina
Citat:
Uporabnik miha013 pravi:
glede tablic: če bi reku da maš metliške, za črnomaljske se pa res ne splača sekirat
smile-1.gif

Lokalpatriot.press
grims-1.gif

Citat:
jaz sem zadnjič registriral pri španu na brezovici (sicer sem se kr sprijaznil z LJ tablico, čeprav sem mariborčan), pa mi je cuknila ven seznam na petih listih s številkami in sem lahko izbiral. pa so bile vmes tudi lepe številke,...

na manjših tehničnih pregledih imajo le par tablic, med katerimi lahko izbiraš.

Aha, torej te ne stane nič, le srečo moraš imeti za registrske tablice z lepimi številkami!?
rolleyes-1.gif

Kje pa bi po tej logiki naj bila največja izbira takšnih tablic na ljubljanskem območju poleg Špana in AMZS.
Kaj pa na občini???
d055.gif