torej na kratko, zaradi povzročitve prometne nesreče (na kolesarski stezi, ki je z brežino ločena od cestišča)sem se s peciklom prevrnil sem dobil kazen 1000€+170€) kazni tudi po naključju ne mislim plačati,obe pritožbi sta bili zavrnjeni torej me čaka uklonilni zapor. Vem, da bom še vedno dolžan, rubit mi ne morejo nič,ker ni nič name napisano,ampak sem ravno brez joba in imam čas. Zanima me ali te pridejo kar oni iskat ali dobiš vabilo,kaj potrebujem tam in kaj naj pričakujem(by the way bom pisal še dnevnik za enega od slo. cajtengov.
Torej kdor je bil naj sporča ostali pa ne pametujte razen o višini kazni,res pa je ,da sem bil stoned pijan tam nekje 3,67 ampak sem šel iz dveh žurov, pa še iz koncerta v Cvetličarni,bom sodbo skeniral, ko jo najdem,ker sem vse skupaj od jeze nekam fuknil.
Torej kdor je bil naj sporča ostali pa ne pametujte razen o višini kazni,res pa je ,da sem bil stoned pijan tam nekje 3,67 ampak sem šel iz dveh žurov, pa še iz koncerta v Cvetličarni,bom sodbo skeniral, ko jo najdem,ker sem vse skupaj od jeze nekam fuknil.