Uklonilni zapor

harigast

Pripravnik
20. okt 2007
600
1
18
Ljubljana
torej na kratko, zaradi povzročitve prometne nesreče (na kolesarski stezi, ki je z brežino ločena od cestišča)sem se s peciklom prevrnil sem dobil kazen 1000€+170€) kazni tudi po naključju ne mislim plačati,obe pritožbi sta bili zavrnjeni torej me čaka uklonilni zapor. Vem, da bom še vedno dolžan, rubit mi ne morejo nič,ker ni nič name napisano,ampak sem ravno brez joba in imam čas. Zanima me ali te pridejo kar oni iskat ali dobiš vabilo,kaj potrebujem tam in kaj naj pričakujem(by the way bom pisal še dnevnik za enega od slo. cajtengov.
Torej kdor je bil naj sporča ostali pa ne pametujte razen o višini kazni,res pa je ,da sem bil stoned pijan tam nekje 3,67 ampak sem šel iz dveh žurov, pa še iz koncerta v Cvetličarni,bom sodbo skeniral, ko jo najdem,ker sem vse skupaj od jeze nekam fuknil.
bonk.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.110
3.171
113
ej bi se rad pa še na državne stroške švercal
wink-1.gif
...prej se pozanimaj dane bo tega kje zapisanega ker ti zna naprej v življenju škodit

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Kolega so zjutraj prišli kar s katero iskat. No zelo hitro je bila položnica plačana
hysterical-1.gif
In ja, ko boš prišel iz uklonilnega zapora boš še vedno dolžan. Tako da le hitro in veselo služit dinarčke. Če ti gre služenje denarja tako dobro od rok kot pjača boš hitro zrihtal!

PS:. Da ne bo pomote, te ne obsojam, tudi mene so pljunili za 500€ po starem zakonu
smile-1.gif

B81

22. jul 2007
37.005
10.535
113
Če bi se z avtom peljal, se ne bi prevrgel in bi se lepo izmuzno. Kaj pa se voziš s peciklom
grin1.gif

harigast

Pripravnik
20. okt 2007
600
1
18
Ljubljana
To bo očino najdražji koncert v mojem lifu-kot bis na pavarottia peljal v NY da jim jebem mater,na avtu paše nikoli ene pike-ti norci pa jurija-se bom v Benedikt preselo, tam se strelajo for free,pa še policija te na miru pusti-ker če bi tam pihali bi samo še kamele hodile med Benediktom i Lenartom
bonk.gif

herby

Zelenc'
22. sep 2007
26
0
1
koroška
pojdi pa se zmeni da greš delat družbeno koristna dela čistit parke ali kaj podobnega saj nisi menda nor da boš šel v zapor dolžan boš pa itak tudi potem.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.624
208
63
Kranj
Tako visoka kazen? Koga si, razen sebe, sploh ogrožal?

A če greš po napačni smeri na AC 300€? Prevoziš rdečo 250€?

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Tako visoka kazen? Koga si, razen sebe, sploh ogrožal?

A če greš po napačni smeri na AC 300€? Prevoziš rdečo 250€?

tudi meni se zdi ogromna kazen. Prileli še sodbo, ker me res zanima na kakšni podlagi ti oni zaračunajo 1200€ za padec s kolesom.
confused-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Pametno je plačati, sicer te bodo rubili. Ne verjamem, da 10 let ne boš prejemal plače ali kaj podobnega.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Na sodišče, ki ti je izreklo uklonilni zapor, podaj vlogo za nadomestitev plačila globe z opravo določene naloge v splošno korist ali korist samoupravne skupnosti. Navedi, da si brez zaposlitve in premoženja (če si res)...če ne prideš sam, te seveda pridejo iskat. Zapor ni ravno prijetna zadeva, zato predlagam, da se mu izogneš.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.548
2.937
113
v lokalni ostariji
ja kazen je fasal zaradi alkota. ker je bil pač biciklist mu pik niso dal...

drugače pa na uklonilni zapor te pridejo iskat potem pa tam životariš te spustijo počakajo če plačaš če en ponovi vajo...

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Padel si s kolesom na kolesarski stezi in poklical policijo?

Nespametno.

Če pa si s tem povzročil kako telesno poškodbo kakemu drugemu udeležencu pa je prav. Nuditi mu je potrebno prvo pomoč in poklicati ustrezne službe (prvo pomoč in policijo).

Odkar so povečali kazni se je javno mnenje o tem, ali voziti pijan ali ne, pa magari kolo, bistveno spremenilo. Skratka, včasih so bili taki ljudje frajerji, hvalili so se po lokalih in raznih forumih, kako so bili uspešni, včasih jim je še celo uspelo uiti kontroli itd.

Sedaj so taki ljudje zame reveži, bolniki, morilci.

Čimprej jih je potrebno pospraviti dol s cest. Zlepa ali zgrda.
Kaj sploh počne policija?

jaka6

Fizikalc
7. avg 2007
1.302
9
38
Družmirje
Če boš šel v uklonilni zapor boš še vedno dolžan tako kot so ti povedali. To je način ko ti hoče država rečt:
"dolžan si nam denar, zdej nam ga pa dej če ne dobiš na gobec!"
tko boš dobu na gobec in čez par mesecev ti bo država poslala dopis:
"zdej nam pa dej denar ker če ne, te bomo na gobec pa še v jajca te bomo nabili..."
in tako naprej...
Glede na to da nisi gandi, pejt na javna dela pa potegn čim več ven od tega. Kolega je pred leti delal v zbirnem centru, še zdaj imamo v alpinistični koči ribe v konzervi od takrat.
smile-1.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Edino druzbenokoristna dela te resijo sicer bos najprej dobil poziv za uklonilni zapor,sabo rabis zdravstveno kartico in osebni dokument.Ce ne prides pridejo pote, ce te ne najdejo hodijo prakticno vsak dan
...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
A misliš da je opcija da če tudi te iščejo vsak dan na tvojem naslovu in ti dejansko živiš drugje da jim vrže ven računalnik ko je kontrola prometa?