Ujemanje po horoskopu pa take fore.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.774
548
113
42
povsod malo
Jest sem se kr odloču, da bom probal z naslednjo ujemanje po horoskopu.
Jaz sem rak... ona more potem biti
confused-1.gif
oz ne sme biti...
Dejte ljudje mal pomagat ker se mi ne ljubi brat 101 knjigo o tem.

Nazadnje urejeno:

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
"Tako rak samotar, kot morske vetrnice na njegovi hiški, živijo v simbiozi, saj imajo vsi od sobivanja korist."

osnove_ekologije_odnosi_med_org_rak%20_samotar_7926.jpg

-Rak v simbiozi z dvema morskima vetrnicama.-

B81

22. jul 2007
37.022
10.543
113
Kaka simbioza neki...oni je spal in sta se gor prištulile, zdaj pa jih revež ne more dol vrečt, ker če se prevrže, več vstat ne more...
tele vetrnice so bolj kot neki štuliči, ne pa partnerji
smile-1.gif

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.773
169
63
je pa vsekakor bolje imeti dve, da si u vagi. Mal težji je, sam greš pa na glih. Če maš sam eno, te pa skoz na eno stran vleče in se začneš vrtet na mestu.

lp

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaka simbioza neki...oni je spal in sta se gor prištulile, zdaj pa jih revež ne more dol vrečt, ker če se prevrže, več vstat ne more...
tele vetrnice so bolj kot neki štuliči, ne pa partnerji
smile-1.gif

Veternice so plehbejbe.
grin1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
eh...za nas tehtnice pravjo, da je najboljske ujemanje prav s tehtnico...po mojih izkusnjah sodec, temu ni tako. drugac pa naj avtor teme mal po netu pobrska, mas malo morje tega sraja

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
KSZ

Tenforest, povej mi datum rojstva in uro, pa ti koj povem s kom se ujemaš
smile-1.gif
(po knjigi Sonce in Luna Eme Kurent)
Ker ni pomembno samo, da si rak, pomemben je tudi podznak tvojega znamenja. Sama sicer v to ne verjamem, ker je za moj opis popolnoma sfaljeno, ampak če te res zanima mi povej, pa ti napišem
wink-1.gif

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
horoskop..hm
kaj, če se po horoskopu z eno ful ujameš, potem pa ugotoviš, da je kurva..
shocked-1.gif

Ne, se pač ujemaš s kurbami ane.

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Zanimivo je, da nihce v to ne verjame, vsi pa gobcajo o tem. Najhujs pa je, ko tip zacne nabijat o ujemanjih, za babe se nekako stekam...
rolleyes-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ma ne, drugače je za te dnevne horoskope in ljubezenske 1x na teden... to je res bullshit. Verjamejo pa v takšne horoskope predvsem taki, ki gledajo telenovele in berejo Lady kot Sveto pismo. Več ali manj, no.

Drugače pa je kar se tiče osebnostnih lastnosti vsakega znamenja posebej, to je drugače. V to ni, da ne verjameš - pač prebereš svoj opis in si misliš svoje; no, nekaj pa drži, ali pa; no, tole pa ne drži ravno...

EDIT (po Masterr-ju
hysterical-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Drugače pa je kar se tiče osebnostnih lastnosti vsakega znamenja posebej, to je drugače.
Ne, to ni prav nič drugače. Bull sheet je vse

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Drugače pa je kar se tiče osebnostnih lastnosti vsakega znamenja posebej, to je drugače.
Ne, to ni prav nič drugače. Bull sheet je vse

Ne, ne res je.
hysterical-1.gif
Ok, prav imaš.
Jaz se zelo dobro ujemam z evri(tako mi pravi lastno sestavljeni horoskop, ter usedlina na dnu pirovskega kozarca), tako da lepo prosim za donacije, da izpolnim življenjski cilj, ki so mi ga namenile zvezde
evil.gif