Uinvest delnice - deluje!

MB91

Pripravnik
5. feb 2012
133
0
16
zasluzi.net
Se strinjate, da je zaslužek na spletu v večini primerov "nateg", še manj pa lahek? Tudi mi se strinjamo, zato bi vam rad predstavil spletno borzno agencijo (shares marketplace) Uinvest, kjer lahko vsak (+18) obiskovalec ob brezplačni registraciji kupi delnico (že od 17$) in nato vsak mesec dobi dividende, ki so za razliko od ostalih tovrstnih agencij v 95% ZAJAMČENE in si jih lahko vsak mesec brez problema nakažete na vaš trr, AlertPay, PayPal, Visa kartico ali vam enostavno pošljejo ček. Ker vemo, da boste najprej rekli: "Sliši se lepo, kaj pa dokazi??" in ker vam nebi predstavljali nekaj česar sami nismo prej dobro testirali smo za vas pripravili cel kup dokazov o izplačilih na naši facebook strani in tudi tukaj, za katere upamo, da vam bodo pomagali pri odločitvi.

Ekipa Uinvest Slovenija Vam želi uspešen spletni posel!

p.s. Ob prvih uspehih pa le ne pozabiti "prilepit" kakšen printscreen izplačila na našo Facebook stran
smile-1.gif
)

Več info TUKAJ

Nazadnje uredil moderator:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Res je, strinjam se, da je večinoma vse nateg, tudi tole.

Uinvest Slovenija
2000 Maribor

A ste tako znani, da niti ulice in številke ni potrebno navesti?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
MB91, osnove oglaševanja, naučite se slovnico ali prosite nekoga, ki je končal osnovno šolo, da vam pomaga!

TheMan

Pripravnik
6. mar 2008
376
0
16
Že samo reklamiranje piramid in lažnih korporacij z izmišljenimi hoteli, igralnicami, bencinskimi servisi, apartmaji itd... bi bilo treba kazensko preganjati in zatreti v kali, preden se kdo fajn opeče.

Sicer igrate na igro kaj pa je 17$, samo ko to pomnožiš z 2.000.000 naivnežev je pa to že zajeten kupček denarja in tista provizija v parih dolarskih centih je špukec v morje in opij za naivne.

Daj meni 20€, garantirano ti izplačam v 15 minutah 5€. Samo pri nas - renomirano belorusko podjetje, priznano v Beverly Hills điđimiđi karafeki.
grims-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.272
3.909
113
Odgovorili smo si na prvo vprašanje v tvojem sestavku. In vsi se strinjamo da je popravljanje zob pri avtomehaniku bolj smiselno od tvoje ponudbe (s katero bi mimogrede lahko dopolnil svojo rubriko prevare na spletu). Pa kakšnemu 10 letniku dajte za sladoled da vam slovnične napake popravi. Da si kdo prej česa ne polomi.

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Citat:
Uporabnik Ateis pravi:
a taka tema se pa ne pobriše?

Vsaj pri meni je pri takšnih temah dostikrat dilema ali brisati ali ne. In sicer zato, ker je včasih bolje, da tema ostane in so spodaj odgovori uporabnikov, ki pogostokrat razkrijejo pravi namen ljudi, ki to oglašujejo. In tudi pri tej temi sem prepričan, da si je z njo uporabnik, ki jo je odprl naredil samo antireklamo in nič drugega.