Brat mi je rekel, da 2 tedna nazaj v Žurnalu ali Dobro jutro (se en spomni kateri brezplačmnik je bil) prebral, da so v Tstu v kitajski trgovini ugrabili Slovenko. Jaz tega nisem zasledil v nobenem drugem mediju, sem pa našel tole na enem forumu temo iz leta 2008...
ugrabitev trst
Tole sem jaz slišala že pred skoraj mesecem dni. Gre za prodajo človeških organov.
Ženska, ki so jo ugrabili, je bila res z možem v šopingu. konec delavnehga časa je vstopila v trgovino, oni so hitro spustili železne žaluzije in zaklenili. Mož je poklical policijo, ki je vdrla v trgovino in žensko, ter še dve Hrvatici našli v podzemnem jašku, pokrov katerega je bil pod kupom robe.
Tale Slovenka je iz Ljubljane. Trenutno je še vedno na bolniški.
Ta ženska je sodelavka od prijateljičine tašče.
Je brat rekel, da je članek bil skoraj identičen tej objavi ... ali je kdo od vas kaj zasledil o tem?
Lp, burgy
ugrabitev trst
Tole sem jaz slišala že pred skoraj mesecem dni. Gre za prodajo človeških organov.
Ženska, ki so jo ugrabili, je bila res z možem v šopingu. konec delavnehga časa je vstopila v trgovino, oni so hitro spustili železne žaluzije in zaklenili. Mož je poklical policijo, ki je vdrla v trgovino in žensko, ter še dve Hrvatici našli v podzemnem jašku, pokrov katerega je bil pod kupom robe.
Tale Slovenka je iz Ljubljane. Trenutno je še vedno na bolniški.
Ta ženska je sodelavka od prijateljičine tašče.
Je brat rekel, da je članek bil skoraj identičen tej objavi ... ali je kdo od vas kaj zasledil o tem?
Lp, burgy