ugrabitev SlovTrstu !??

burgy

Pripravnik
18. mar 2009
223
0
16
Brat mi je rekel, da 2 tedna nazaj v Žurnalu ali Dobro jutro (se en spomni kateri brezplačmnik je bil) prebral, da so v Tstu v kitajski trgovini ugrabili Slovenko. Jaz tega nisem zasledil v nobenem drugem mediju, sem pa našel tole na enem forumu temo iz leta 2008...
ugrabitev trst
Tole sem jaz slišala že pred skoraj mesecem dni. Gre za prodajo človeških organov.
Ženska, ki so jo ugrabili, je bila res z možem v šopingu. konec delavnehga časa je vstopila v trgovino, oni so hitro spustili železne žaluzije in zaklenili. Mož je poklical policijo, ki je vdrla v trgovino in žensko, ter še dve Hrvatici našli v podzemnem jašku, pokrov katerega je bil pod kupom robe.
Tale Slovenka je iz Ljubljane. Trenutno je še vedno na bolniški.
Ta ženska je sodelavka od prijateljičine tašče.

Je brat rekel, da je članek bil skoraj identičen tej objavi ... ali je kdo od vas kaj zasledil o tem?

Lp, burgy

Trigger

Guru
13. avg 2007
2.510
1.927
113
na temni strani lune
Ma to so te "urbane legende", za katere so vsi 100% da držijo, a kakega dokaza, ki bi namigoval da je to sploh približno res ni nikoli.

Ta z temi organi me spominja na "ugrabitve" deklic v nakupovalnih centrih. Tiste, katere so našli na raznoraznih WC-jih, zadrogirane in postrižene in preoblečene v fantke
rolleyes-1.gif

Ali pa še lepše, o mučenih delavkah v raznoraznih "konkurencah" najboljšega soseda, kako ne morejo iti na WC in morajo nositi rdeče pentljice kadar imajo tiste dneve
hysterical-1.gif

Ali pa moja najljubša, ko hipnotizer zhipnotizira starejšega moškega, da se obnaša kot otrok in potem ga ne more več odhipnotizirat in ta oseba potem do konca življenja živi z otroško pametjo v odraslem telesu
stupid-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.406
7.521
113
No pri hipnozi je mozno, da te narobe zbudijo oz da ted ejansko ne zbudijo popolnoma. sicer se ne vedes kot otrok, ampak si pac zmeden in se vidi da s teboj ni vse ok.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.761
6.531
113
Ta ženska je sodelavka od prijateljičine tašče.

aplauz.gif

Ta zgodbica že leta kroži po Sloveniji in vedno gre za prijateljico prijateljice, sodelavko prijateljice, ... Jaz nič ne verjamem.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
3.077
490
83
tam ko se terc po tori rola
Pa kako je narod naiven. Grozovito naiven.
Če bi to bilo res, v vseh časopisih bi bilo, v vseh medijih.. Ne pa ''znanec je slišal, da je bilo v Žurnalu...'' In bilo bi IME in PRIIMEK.

burgy

Pripravnik
18. mar 2009
223
0
16
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Če bi to bilo res, v vseh časopisih bi bilo, v vseh medijih.. Ne pa ''znanec je slišal, da je bilo v Žurnalu...'' In bilo bi IME in PRIIMEK.

Ma ne ni ta varianta znanenc od znanca .... brat je rekel, da je bral v enem teh brezplačnikov, nima ga več ker jih meče stran po hitrem postopku, ni pa razlogoa da bi se mi zmišljeval kaj je bral notri. Samo če so res objavili tako novico, je pa to katastrofa. pa čeprav gre za brezplačnik.
Ziehr je tu kdo, ki si spravlja vse brezplačnnike
evil.gif
pa naj prosim scenira članek pa nalima

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Trigger pravi:
Ma to so te "urbane legende", za katere so vsi 100% da držijo, a kakega dokaza, ki bi namigoval da je to sploh približno res ni nikoli.

Ta z temi organi me spominja na "ugrabitve" deklic v nakupovalnih centrih. Tiste, katere so našli na raznoraznih WC-jih, zadrogirane in postrižene in preoblečene v fantke
rolleyes-1.gif

Ali pa še lepše, o mučenih delavkah v raznoraznih "konkurencah" najboljšega soseda, kako ne morejo iti na WC in morajo nositi rdeče pentljice kadar imajo tiste dneve
hysterical-1.gif

Ali pa moja najljubša, ko hipnotizer zhipnotizira starejšega moškega, da se obnaša kot otrok in potem ga ne more več odhipnotizirat in ta oseba potem do konca življenja živi z otroško pametjo v odraslem telesu
stupid-1.gif

Pa o štoparki, ki se prikazuje tam pri Učki na Hrvaškem in izgine iz avta, ko jo pobereš.
hysterical-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:

Ne bit tako prepričan...vem za par primerov k se je dogajal marsikej, pa ni nič prišlo v nobene casopise in sicer zato ker žrtev ni imela moči/želje etc. izpostavljati se...

Veš kokkrat se zgodi da dobijo bejbe v lokalih drogo v pijače,drug dan se pa nič ne spomni...če je zunaj s kolegi/kolegicami ki znajo pazit en na druzga je OK, če pa temu ni tako, jo pa slej ko prej spravijo bejbo na wc in se začne... ..al pa ko naša slovenska smetana doma na mizici vleče belo....pa še pa še...
Pa to je samo ena izmed zadev ki ne pridejo v casopise,ceprov se zgodijo skoraj na dnevni bazi...

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pa dobro človek, ne moreš tega primerjat. Če bi res izginevali otroci po trgovskih centrih in podobne urbane zgodbe, kot krožijo, bi vsi pisali o tem.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.479
5.681
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Pa o štoparki, ki se prikazuje tam pri Učki na Hrvaškem in izgine iz avta, ko jo pobereš.
hysterical-1.gif

A ni to tud na Lavrici
sprasujem se.gif

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Redno spremljam Italianske TV dnevnike ,berem MessaggeroVeneto in o tej ukradeni žabi ni bilo ne govora ne pisanja ....

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik burgy pravi:
Citat:

Ma ne ni ta varianta znanenc od znanca .... brat je rekel, da je bral v enem teh brezplačnikov, nima ga več ker jih meče stran po hitrem postopku, ni pa razlogoa da bi se mi zmišljeval kaj je bral notri. Samo če so res objavili tako novico, je pa to katastrofa. pa čeprav gre za brezplačnik.
Ziehr je tu kdo, ki si spravlja vse brezplačnnike
evil.gif
pa naj prosim scenira članek pa nalima
google. brezplačniki so tudi na web-u

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.622
3.988
113
Zanimivo da se take stvari vedno stran vrže... tako kot so slike NLPjev, Jetija in Nessi vedno slabe, kljub kvaliteti novih foto naprav.

dreja

Kaliber ekspert
14. okt 2007
326
0
16
Poleti se je v NG govorilo, da so na plazi v Sesljanu ugrabili otroka. Na koncu naj bi ga dobili v kombiju polnem ugrabljenih otrok.

Upam, da ce bi bilo res, bi mediji o tem pisali. Ceprav vsi incidenti tudi ne pridejo v casopise (cenzura).