Ugodna 10' tablica

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Iščem solidno 10 inčno tablico, ne bi šel prek 200€ vendar tudi ne bi eksperimentiral s kitajci. Trenutno se mi zdi optimalna tale
v Harveyju.

Obstaja tudi kaj z boljšo resolucijo in/ali več rama v tem cenovnem razredu?

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Jaz imam sedaj 14 dni MemoPad 7 in sem zelo zadovoljen z njo... Če bi kupoval 10ko bi se tudi sam odločil za tole...

bugmenot3

Pripravnik
21. mar 2014
862
-3
16
Citat:
Uporabnik frisk pravi:
Iščem solidno 10 inčno tablico, ne bi šel prek 200€ vendar tudi ne bi eksperimentiral s kitajci. Trenutno se mi zdi optimalna tale
v Harveyju.
Tajvanci (ROC) niso boljši od Kitajcev (PRC). Tajvanski izdelki v istem cenovnem razredu so večinoma slabši od kitajskih. Asus je tajvansko podjetje.

Nazadnje urejeno:

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
:D Se strinjam. Nisem mel v mislih "made in china/taiwan" itd. ampak mesto nakupa. Vem, da dobim neko xy tablico z enakimi specifikacijami prek neta s Kitajske za vsaj 30% ceneje, ampak se mi ne da pregovarjat prek maila in plačevat drage poštnine, če kaj crkne.

@dem: kako si zadovoljen z lovljenjem wifi signala?

Nazadnje urejeno:

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
Itak pa memo pad ni slab za tako ceno, opcijo sem ti samo napisal, mogoče ti S-pen koristi.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Ja, je precej po harveyevsko... Izpostavijo izdelek kot akcijski artikel na prvi strani, pol ga pa nikjer ni na zalogi, ko poklices pa zaposleni nimajo pojma...

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Ja, v fizičnih štacunah je ni, samo spletni nakup in dobava po pošti oz. osebni prevzem v izbrani trgovini... Jo bom šel najprej h konkurenci "v roke prijet"
wink-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Meni ta politika res ni jasna, da lahko kupiš samo preko spleta, v lastnih trgovinah pa jih ne prodajaš, pa verjetno gre vse iz istega skladišča ? Morda pa kaj skrivajo, npr. gre za tablice, ki so bile vrnjene pri spletnem nakupu ali vrnjene iz servisa
sprasujem se.gif

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Tudi men je to čudno...

Sm bil v BigBangu in neposredno primerjal poceni 10'' tablice: Prestigio me je na papirju pritegnil (2gb rama, full hd zaslon za 198€) ampak ko ga v roke primeš, veselje mine. Izdelava, gumbi tako-tako, ekran pa porazen: slaba sledljivost, resolucija je pa nateg: 2048x1536 je pravzaprav fake full HD, ker gre za upscale 1024x768. Obupna svetilnost, nisem mogel verjeti, da je brightness na max. Podobna izkušnja je z ostalimi nikad-čuo kitajci. Izjema je Lenovo Yoga, zelo soliden pa še praktičen podstavek ima (225€ do 4.8.).

Samsungi so pač taki kot so, zame še vedno predragi, čeprav so lepi in natančno izdelani. Pa meni osebno je zaslon IPS > TFT.

Tako sem ostal kar pri Memo Padu iz prvega posta.