Ugoden, kvaliteten hosting

Filter

Pripravnik
30. mar 2009
73
0
6
www.spletnapot.com
Pozdravljeni

Zanima če ima že kdo izkušnje z ponudnikom spletnega prostora domenar.net ? Strežnik oz njihova povezava na prvi pogled deluje dokaj hitro. Ping je super, strani ki gostujejo se odpirajo hitro, kar mi je zelo pomembno, sicer nimajo prav veliko informacij o paketih, kar pa že piše izgleda dokaj ok.
Zanimam se sicer za najmanjši paket ki se po podatkih bistveno razlikuje samo po velikosti spletnega prostora, 100mb mi je pa več kot dovolj.

Torej, je kdo že gostoval tam oz. gostuje? in kakšno je kaj osebje, podpora, uptime ... ?

Ali pa če ima kdo izkušnje z kakšnimi drugimi res kvalitetnimi gostovanji v sloveniji z normalno ceno.

Hvala

Nazadnje urejeno:

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
Meni oseno se zdiji hostingi v SLO predraagi. Sam že 3 leta gostujem pri www.3ix.org in je v teh paketih veliko več prostora, kateri pride prav še za kaj drugega kot sama www stran, pa tudi cena je ugodnejša. V teh 3 letih ni bilo nobenih težav z odzivostjo strani , nedelovanjem ipd.

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
Če imaš Amis internet, ti pripada zraven 50 ali 100MB spletnega prostora, gostovanje domene, DNS gostovanje, do 5 mailboxov na domeni, PHP ali ASP podpora in MySQL baza gratis. Za večino več kot preveč... Imaš še backup za hosting in maile za 2 mes. nazaj. Marsikdo tega sploh ne ve
smile-1.gif
Kako je s tem pri drugih ponudnikih pa ne bi vedel.

Filter

Pripravnik
30. mar 2009
73
0
6
www.spletnapot.com
telemach nažalost. Sicer se je ob podpisu pogodbe dobilo 20 mb, na strežniku se mi zdi,. Nisem še sprobal zadeve, vprašanje kaj se sploh da postavit gor.

Filter

Pripravnik
30. mar 2009
73
0
6
www.spletnapot.com
hmm... zabec.net zgleda zelo ugodno, je pa zelo nenavadno kako se zacne firewallu trgat ko uletim na njihovo stran. Sicer imam nastimano da vse sprasuje za permission ko gre na internet, potem pa pridem na zabec.net in me po vsakem kliku na link firewall sprašuje če spustim firefox na net, poleg tega začne firewall težit še za vse ostale programe, ki sem jim že prej dal permission in sploh nimajo zveze z brskalnikom. Point je da v več kot petih letih uporabe dotičnega požarnega zida še nisem naletel na kaj takega in ne nameravam samo zaradi žabca spremenit rules v firewallu :p sicer kar ponujajo zgleda dosti ugodno

Glede webicom se pa splača resno razmislit , ugodne cene, na prvi pogled so paketi ok, cene konkurenčne, ping super

Trenutno se odloča med domenar in webicom, tistih par evrov razlike niti ni problem, velikost zakupljenega prostora prav tako nima odločilne vloge, 50mb bo zaenkrat več kot dovolj. Najbolj pomembno mi je odzivnost ali hitrost strežnika pa seveda kaj vse ima strežnik in kaj vse se da gor postavit, ker se bo postavljena stran nenehno razvijalo in dopolnjevalo

Sicer se je že včeraj naročiol pri domenar prostor in sem izbral opcijo plačaj z moneto, ker sem pač pričakoval da bo to najhitreje in upal da bom lahko plačal takoj. Ampak očitno tole z moneto ni potekalo avtomatsko in so mi danes ročno poslali mail in podatke za plačilo.
Še tuhtam pri katerem vzet, mogoče se nagibam bolj k webicom. Pingi so trenutno super
smile-1.gif
strani iz referenc se hitro odpirajo, tiste ki dejansko delajo

Filter

Pripravnik
30. mar 2009
73
0
6
www.spletnapot.com
Zone alarm pro, sicer niti ni problem ce dam brskalniku in generic host procesorju permission na alllow in nastimam da nic ne sprasujeta za povezavo na internet, ampak ne bom
tongue-1.gif
ko gre firefox na net se mu da enkrat allow in potem je ok dokler ga ne zapres, pri zabcu pa z klikom na vsak link vedno vprasa. Me zanima kako se obnasajo drugi požarni zidi ki imajo nastavljeno zadeve na manual in program control.

ArisD

Zelenc'
5. mar 2010
1
0
1
14
Slovenska Bistrica
www.diskom.si
Ugoden in kvaliteten hosting lahko najtede tudi na spletni strani slohost.net

Tam ponujajo za kar ugodne cene spletno gostovanje vaših spletnih strani. Vse se da kontaktirat preko telefona ali emaila, spremembe in tehnična pomoč je vedno pri roki in vedno so pripravljeni pomagat - tudi pri izdelavi spletne strani.

LP, A.