ugoden in kakovosten servis v MB?

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
enega puntiča (fiat punto 1.2 SX, letnik 2000) moram poservisirat. menjava jermena, španerja, vodne pumpe, tekočin, filtrov ...
koga priporočate, da je pošten, da naredi kot dogovorjeno in da ni drag kot pooblaščenec?
sem se po dolgem času preselil nazaj v MB, pa ne vem, v katero garažo se "splača" zapeljat.
če je možno, dopišite tudi kontakt.
hvala

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
a res noben ne želi izdati svojega mehanika? dajte no, malo ga posodite ... čisto malo. saj bom pošteno plačal ...
smile-1.gif

THmaster

Zelenc'
9. mar 2009
7
0
1
Citat:
Uporabnik markoman pravi:
a res noben ne želi izdati svojega mehanika? dajte no, malo ga posodite ... čisto malo. saj bom pošteno plačal ...
smile-1.gif

Enkrat sem zasledil, da je dober eden v Rogozi, kako se piše ne vem. Takoj ko prideš v Rogozo greš levo pri hrastu. To je pred ležečimi policaji. Meni je filal samo klimo in je bil zelo ugoden.

Imam pa zelo slabe izkušnje z mehanikom v Selnici, ker je šlampast še pa še. Mogoče je bil včasih dober, ampak sedaj ni več. Meni je naredil za 300€ škode in ne prizna.

Jaz še vedno zagovarjam uradnega serviserja, če ne spoznaš prej prednost, jo takrat, ko je potrebno reševati reklamacije. Res je dražje, ampak se včasih povrne.

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
hvala za odgovor.
zaenkrat sem se zmenil v pekrah/limbušu pri fabijanu. bomo videli.
poročam kako in kaj.
lp

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
uradni sevis ima na stare avte 30% popust, .. drugače pa Vošnik (Radvanje)

markoman

Fizikalc
19. avg 2007
2.574
17
38
404,82 evra.
od tega delo 192 evrov.
zamenjano:
zobati jermen, napenjalec, vodna črpalka, olje, filter olja, zračni filter, svečke, sprednji diski in ploščice, nekaj žarnic, potrošni material, vitrex ipd. ...
ni da ni. meni se zdi napol zastojn. poceni so ti fiati ...
sklopka pa akumulator pa sta itak nova.
zdaj pa drži vodu, dok majstori odu ...

Nazadnje urejeno:

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
no meni je podobni servis brez "vodnač. ,svečke, sprednji diski in ploščice, nekaj žarnic, potrošni material, vitrex ipd. ..." prišel 130 material (orig) + 70 delo. 200 skupaj
smile-1.gif
Pri majstru, ki sem ga zgoraj napisal.