ugoden fitnes v Ljubljani

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
iščem en pameten fitnes, po zmerni ceni v Ljubljani. vzel bi mesečno karto, vadil pa bi večinoma ali zjutraj (med 8. in 10. uro) ali pa sredi dneva ... odvisno od dela ...

v Panterju sem zasledil fitnes že od cca. 30 eur naprej, to bi bila idealka, ampak nadaljnje raziskovanje me je pripeljalo do cene 44 eur, pa sem zdaj malce zmeden ...

skratka - kakšni ugodni fitnesi se iščejo.
smile-1.gif

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Maš na vodnikovi od35€, un tanov (nevem imena)
frown-1.gif

Bit (cene ne vem ima pa najboljši delovi čas v LJ
cheer.gif
7-23h 365dni/leto
Evo, KLIK

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Zdajle imaš akcijo v Tivoliju, za dobrih 90 evrov 3 mesečna dopoldanska karta (do 16ih), pa še bazen je vključen zraven.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ksz...a un ibr pcoeni fitnes na kardeljevi v kleti enega od študentskih domov še obstaja pa je tudi za neštudente?
confused-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
če boš karto koristil do 14:00 vzameš pri FIT&FUN dopoldansko in je cena 37 EUR. je pa fitnes na dalmatinovi v stavbi metalke

Infernus

Fizikalc
8. jun 2008
2.301
5
38
ksz

A obstaja v LJ kakšen fitnes, ki je odprt tudi čez noč ali zgodaj zjutraj, npr. ob 4.00? Včasih me prime, da bi šel zgodaj v fitnes, pa da bi bil potem še okrog 6.00 v službi
smile-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Jah, dejansko si bi to lahko privoščil večji fitnes, ne sedaj en, ki je sredi vasi in še ta ima deljeni delovni čas.

Najprej bi morali fitnes čist odrezat, da se ne bi kdo motovilu po katerih drugih kotičkih in še odnesu kaj. Magnetne kartice ali pa vsak uporabnik dobi svojo kodo, ki je sestavljena iz njegova imena ter zaporedno številko, ko se je prijavu. Seveda se doplača malce več za nočni turnus, ki bi trajal od ene enajstih pa do šestih zjutri.

Grem spat . . .
smile-1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Tivoli zgublja stranke zaradi parkinga
smirk-1.gif
Nek se ti reči pozlatile.
rolleyes-1.gif

Mogoče v fitnesu (pa ne opazim tega), v bazenu gotovo ne. Sicer pa je parking 0,5 evra prvi dve uri oz prvih 2:15 h pri plačilu z urbano. Se mi ne zdi drago.

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
V Nemčiji maš 24/7
smile-1.gif

J*** ma**r če nau tud pr ns tole kmal, ma bere folk Alter na polno
smile-1.gif

(smo pisal v eni temi neki pa se je prov uresničl)
cry12bpy.gif

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Najcnej bo, če boš zbral enga, ki je blizu tebe, zakaj bi se vozil nekam in gužval, zapravljal benz in se zajebaval s parkingom, na koncu pa ugotovil, da gre še več denarja za benz in še enkrat več časa, kot če bi hodil v enega, ki je blizu in 10€ dražji. Če drži opis in si iz most, je meni luškan metulj .

Do zdej sm sprobal šrd sostro je fajn, je vse bolj po domače, si kar sam vzameš ključe in ponavad nubenga sploh ni v recepciji, če tistmu lahko tako rečem, samo so pa malo starejše mašine in pa tudi garderoba, wc in tuši niso najbolj, kdaj kr smrdi po glilih jajcih, bleeee. Tud tm me vidijo samo še na tenisu in squashu. Naslednji v kratkem času bo metulj, ponavadi tja hodim samo spodaj v lokal, da se odmaknem iz fužin, ampak po ogledu fitnesa zgoraj, bom mal sprobal še tega
smile-1.gif

Skratka zračuni si, kok časa bi porabil za vožnjo in denarja za benz, zato, da bi eno urco fitnesiral. No, če boš šel 2x na mesec potem je skor usen, ampak če boš pa hodil 3x tedensko, se ti pa že splača razmislt. 12x na mesec po 30min (15 tja, 15 nazaj) za vožnjo je to 6h na mesec v avtu samo za fitnes in 6h ur benza samo za fitnes. Jst dam rajši tistih 10€ več za karto, pa se ne cjazim gor pa dol.

Nazadnje urejeno:

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Lej, jst obiskujem Bit in mi nč ne manjka, je pa res da ne hodm popoldan in zvečer ko je gužva, edino kar mi ne paše je da je vse tko nabit pa premalo tekalnih stez je.
Cena mi pa tud paše ker imam FREE
grin1.gif