ugasanje racunalnika

ssaamirr

Zelenc'
3. jun 2011
28
0
1
zivjo imam naslednjo tezavo... instaliran imam winodws 7 na racunalniku in do nekaj casa nazaj mi je vse normalno delovalo tudi igrice zahtevnejse... nakar sem vceraj probal igrati in mi po 2 minutah igranja ugasne racunalnik sicer ne dobesedno racunalnik dela ampak mi na zaslonu pokaze sliko kot da je racunalnik ugasnjen monitor pa prizgan... bi gdo vedel kaj je narobe? poiskusil sem tudi naloziti na novo windows gor ampak se mi sredi instalacije spet racunalnik ugasne...
frown-1.gif
(((

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ssaamirr pravi:
zivjo imam naslednjo tezavo... instaliran imam winodws 7 na racunalniku in do nekaj casa nazaj mi je vse normalno delovalo tudi igrice zahtevnejse... nakar sem vceraj probal igrati in mi po 2 minutah igranja ugasne racunalnik sicer ne dobesedno racunalnik dela ampak mi na zaslonu pokaze sliko kot da je racunalnik ugasnjen monitor pa prizgan... bi gdo vedel kaj je narobe? poiskusil sem tudi naloziti na novo windows gor ampak se mi sredi instalacije spet racunalnik ugasne...
frown-1.gif
(((

Nekaj ti se pregreva, verjetno graficna... Dej kartico ven in probaj na onboard grafiki ali pa daj kako drugo graficno noter.

ssaamirr

Zelenc'
3. jun 2011
28
0
1
graficna se pregreva ko hocem instalirati windowse?? a lahko kako drugace nastimam to da ostranim kaksne driverje da ne dajem graficne ven?

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik ssaamirr pravi:
graficna se pregreva ko hocem instalirati windowse?? a lahko kako drugace nastimam to da ostranim kaksne driverje da ne dajem graficne ven?

1) da
2) ne

Dik

Fizikalc
28. okt 2007
1.578
89
48
Od križišča mal naprej na desno
Da si sposodim temo. Kolega ima tudi problem s pregrevanjem vendar ne najde napake. Kateri program bi lahko bil v pomoč pri ugotavljanju napake oziroma kaj se pregreva? Ali grafika ali proc, onboard grafike baje nima tako da...?

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Za začetek spihaj malo računalnik,da dobiš čimveč praha ven.
Za pogled temperature si pa lahko preneseš Lavalys Everest program in greš pod senzorje in ti bo pokazalo temperaturo procesorja,grafične itd.

ssaamirr

Zelenc'
3. jun 2011
28
0
1
no... tudi jaz nimam onboard grafike.. tko da a je se ksna druga stvar k bi se dala narest? pa se to ce kj pomaga ko se racunalnik "izklopi" se prizge ventilator v racunalniku in dela bolj glasno... ventilatorcek na graficni tud dela.. do par dni nazaj je bilo vse vredu ... Anyone??

ssaamirr

Zelenc'
3. jun 2011
28
0
1
tezava je odpravljjena ! racunalnik sm odpru in pesesou prah z graficne, napajalnika in maticne .... nato instaliral na novo xp in se vin7 zdej dela vse brez problemov
smile-1.gif
))))