Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Citat:
Uporabnik igi pravi:
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
Izkoristi garancijo, naj kar lepo na servisu uredijo, da bo delovalo normalno. Ponavadi je sicer za servis v okviru garancije pooblascen tocno en servis, tako da glede tega nimas kaj izbirati.
Zanimivo.... kaj si nekateri predstavljajo, da gre pod garancijsko popravilo.... Skoraj tako kot da bi imel avto umazan in ven nebi videl, pa bi šel na servis naj ti v garanciji uredijo
Nekontrolirano ugasanje definitivno spada pod tisto, kar mora servis odpraviti. Jaz sem se dopisal kako bodo to dejansko odpravili (ne bodo sli menjat delov, ampak bodo najprej spihali vse skupaj in probali ponovno).
Ce bi rad potegnil paralelo z avtom je to tako, kot ce bi se ti avto, ki je se vedno v garanciji, sam od sebe ugasal med voznjo. Meni je vseeno kaj naredi servis, imajo pa za popraviti, da spet deluje normalno. Ce to pomeni zaradi slabega dizajna recimo scistiti kaksno cevko za dovod goriva, bodo pac naredili to.
Ce imas pa umazano sipo v avtu (ali pa recimo ekran od prenosnika), je menda jasno, da to ni primerljivo z nekontroliranim ugasanjem ob delovanju v okviru predvidenih razmer, ja ?