udbaš

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
za prospust, da sem lahko v 123 temi pisal, po tistem ko si mi omogočil in sedaj ponovno onemogočil, je joža naročil hit by a car. sej veš, ko mačka so te zgazili. k tvojega dedeka, nesposobnež en.

aja..puca mi kita za virus in onemogočeno pisanje tam.

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
dej zbrihtej se že no, nekaj filozofiraš po forumu a obnašaš se ko en nedonošen dojenček.

• Všeč mi je
Reactions: Pepe

altermost

Fizikalc
14. maj 2015
258
75
28
Dragi mekani če te depra daje si povabljen na pir-ampak samo če obljubiš da se ne boš jokical in boš tak kot si bil včasih.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
A moderator lahko onemogoči pisanje v (samo eni) temi? Ker nisi prvi ki se pritožuje nad drisko, čigar dedek je govoril v cirilici.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Dragi mekani če te depra daje si povabljen na pir-ampak samo če obljubiš da se ne boš jokical in boš tak kot si bil včasih.

hvala, ne rabim pira. nisem v depri. sem isti kot sem bil, kak siv las več, a ni panike. se je pa okolje tukaj spremenilo..tale udobvski vnuk, nedonošenč desnosučni splošno pa omejenec je res biser moderatorstva.
v življenju ni prišel dlje od gedore in mamine zize, a tukaj je bog.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
A moderator lahko onemogoči pisanje v (samo eni) temi? Ker nisi prvi ki se pritožuje nad drisko, čigar dedek je govoril v cirilici.

lahko...v temi o virusi ne morem pisat, 'nimam zadostnih privilegijev za...'

skratka neka krucefiks udbovska je začela predalčkat kdo ima privilegije in kdo ne.

aja, za temo mi dol visi, ker sodelovat v temi, kjer možganski geniji lepijo vsako uro neko statistiko, ki jo ne razumejo, njim sorodni pa drkajo na to, je itak kot bi stal pred oceanom in s kanglico poskušal karkoli. pač teleta kot teleta, sem jim namenil posebno temo. :)

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Podobne teme

I
Odgovori
4
Ogledi
5.467
Odgovori
0
Ogledi
20.019