Uboga raja in kabelski ponudnik "edini"

jesen

Pripravnik
18. okt 2010
569
6
18
" Dobavitelj signala "edini" si pridržuje pravico do sprememb v programski shemi. Za morebitne napake na spletni strani ne odgovarjamo. Možne so spremembe cen brez predhodnega obvestila. Za več informacij kontaktirajte vašega lokalnega kabelskega operaterja. "
Krepko čez dvajset let plačujem za kabelsko tv in danes mi edini dobavitelj takole da na znanje (uvodni del),da nimam nobenih pravic,še tistih ne,da bi me o ukrepih,spremembah bilo potrebno mogoče celo obvestiti (lahko tudi poleg položnice,ki jo pošiljajo na dom,če že to ne deluje preko internega tv programa ali spletne strani). Tako sem uvodni del prenesel iz spletne strani ponudnika storitev - le,da sem zamenjal njegov naziv in ga tudi spremenil v zelo resničen "edini". Da smo bedaki kopali in pomagali pri izgradnji kabelskega sistema vidim danes,ko mesec dni sprašujem dobavitelja o banalni zadevi Pink paketa in to brezuspešno. Lahko je tistim,ki zavrtijo telefon in pokličejo drugega ponudnika pa je.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
Bla, bla, bla...
1046131-neimenovana.jpg

Priponke

• 1046131-neimenovana.jpg
    1046131-neimenovana.jpg
    31,4 KB · Ogledi: 163

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.716
6.110
113
blizu močvirne prestolnice
GSMobil sporočam ti da se iz sobote na nedeljo spremeni ura ( uro nazaj ).Veš zakaj ti to povem da ne bo potrebno po spremembi ure zopet čakati teden ali več dapošlihtate EPG oz.EIT. Ker ste toliko ažurni te lahko pohvalim da ste po 3 mesecih dali podnapise na F & H, in na Disney XD. Sedaj čakamo na vašo ažurnost da še na DoQ in History HD dodate podnapise pa bo potem čista petica.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Že spet ta zajebancija s kazalci.
Bom kreiral facebook grupo za protest....

tomi

Guru
1. sep 2007
18.496
9.787
113
40
MB
jaz sem jim glih včeraj poslal mail na krs, banda nesposobna, samo 2 sliki pa če je to vredno denarja, ki ga plačujem na mesec.

na kozlanje mi gre ko pomislim na njih, gamad pfuj strela jasna

1x sem jih že dal na šalabajzer.si bo zgleda treba spet
smile-1.gif

ob večerih mi namreč internet ne deluje sploh oz. ko leta 97
bonk.gif
na tvju pa vsake tolko zmanjka discoverya pa pol ure piše ni CI modula pol pa dela normalno naprej.

majke mi, da še nisem doživel večje nesposobnosti od te bande

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
GSMobil sporočam ti da se iz sobote na nedeljo spremeni ura ( uro nazaj ).Veš zakaj ti to povem da ne bo potrebno po spremembi ure zopet čakati teden ali več dapošlihtate EPG oz.EIT. Ker ste toliko ažurni te lahko pohvalim da ste po 3 mesecih dali podnapise na F & H, in na Disney XD. Sedaj čakamo na vašo ažurnost da še na DoQ in History HD dodate podnapise pa bo potem čista petica.
Si mi pa naložil dela
wink-1.gif
. Bomo porihtali tvoje želje...