U600 Java install ??

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
Samsung u600. kako instalirat Java fileje? sem probal tisti postopek s kodo, vedar mi, ko kliknem na možnosti na JAD file ne ponudi install, ampak mi napiše Napaka Jave, Neveljaven argument.

Kak ste uporabniki rešili to zadevo??

p.s. pa še to: kje vklopti tisto zadevo, da mi bo pisalo kraj, kjer se nahajam (informacija o celici)? mam pa simobil.

p.s.s. : kako nastavit, da mi kaže samo imenik na telefonu in ne obojega??

zanimiv je ta samsung
cry12bpy.gif

Nazadnje urejeno:

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
1. Transfer the .jad and .jar files to the phones memory to the 'Other Files' folder.
You can transfer the files from Samsung PC Studio's 'Phone Explorer', or just transfer it straight to the memory card and move it to 'Other Files' from the phone's menu.
If you don't have a .jad file, you can download 'Jad Maker' (google) and make a new one.

2. Exit all menus and type in this code: *#9998*4678255#.
You should now get a 'Activated' message. Java install is enabled.

3. Go to the 'Other Files' folder and select the .jad file (should be 1kb).
Press 'Options' (left touch key) and you should get a 'Do you want to install' question.
Press 'Yes' to install.

4. To deactivate Java install, simply type the same code again.
You should now get a 'Deactivated' message.

če ti piše da je neveljaven argument, probaj še 1x converat jad datoteko

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
sem naredil tako ja. in ne še vedno ne gre. to je noro. hotel sem si naložit opero mini,iz getjara, kjer maš oboje .jad in .jar, levi klik na jad, javi napaka jave, neveljaven argument. WTF?? kaj drugače pa se ne da nalagat JAVE sploh??

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
Jaz lahko nalagam tako kot je opisano. Sem ter tja mi javi napako na aplikaciji ko jo hočem namestiti.

Probaj opero naložiti preko telefona(gprs), če je možno(sem zze pozabil kej sem jaz dobil opero).
Ali pa če potegneš dol samo .jar datoteko ter potem s pomočjo Jadmaker-ja(google it) narediš še .jad datoteko.

Karakala

Fizikalc
3. okt 2007
2.389
57
48
Republika Prlekija
hej

kak ti nalagaš prek usb kabla zadeve direkt na kartico? meni sploh ne zazna kartice v samsung pc studiu, mam samo opcijo telefon.
če pa na telefonu, ko vklučim usb kabel izberem prenos podatkov, pa mi v raziskovalcu najde en prenosni disk, samo čist prazen, brez map, brez vsega, niti tistega kaj mam že gor na kartici.

aja, pa še to: ko držim telefon ravno in ga odprem in fotografiram, mi slike shrani obratno, oz narobe jih obrne. ko pa slikam v horizontali pa so dobro obrnjene.se da kje nastavit, da bi bile slike normalno obnjene in ne da jih obrne na glavo, ko jih naredim v normalnem položaju, na zaslonu se pokaže normalna slika, shrani pa jih obrnjeno na glavo..

Nazadnje urejeno:

Mihail

Pripravnik
1. sep 2007
167
0
16
Sem probal različne fajle naložit. Tudi konvertanje. Lahko pa da je tolk fajlov zanič.