Moj dobri kolega ne more retvitat moje objave na Twiterju. Mi lahko, prosim, svetujete, kaj moram spremeniti na nastavitvah, da bo lahko to stroril. Hvala za nasvet.
Citat:
Uporabnik Casteneda pravi:
Morda sem se slabo izrazil. Jaz lahko retvitam, moj prijatelj pa ne more, ker ima pri mojem tvitu ključavnico. Kako naj jo odklenem.
Mislim da na Twitterju poslovnih stikov ne boš našel. To je bolj na LinkedIN.Da ne odpiram nove teme - kako kaj "laufa" Twitter v Sloveniji (profil ima po navedbah marketmagazin.si baje okoli 50 tisoč ljudi)? Razmišljam, da bi v bližnji prihodnosti z namenom iskanja potencialnih poslovnih stikov odprl račun, smiselno DA/NE?
Kaj je, cvetka, ne veš, katerega spola si? Predlagam obisk pouka biologije, da ti razložijo vse o lulčkih in lulikah.Če je to res, samo "bravo, Musk".
Tudi v biologiji ni vse črno-belo, kot si ti predstavljaš.Kaj je, cvetka, ne veš, katerega spola si? Predlagam obisk pouka biologije, da ti razložijo vse o lulčkih in lulikah.
On je v povprečju lulika, katera bi rada bila lulček, samo mu ne gre.Tudi v biologiji ni vse črno-belo, kot si ti predstavljaš.