tv2go T-2

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Tale T2 je vsevečji klump od klumpa... Idali so novo verzijo, ki jo ne morš poinstalirat (galasx SII) na googlu app sploh ne najde, če greš preko compa pa je za ta model telefona aplikacija nedostopna....

Kličem na T2 neki jamra o originalnem romu, čeprav mu ne morem dopovedat, da niti aplikacije ne morem dol potegnt, če imajo apk app in mi ga pošljejo ne morm..

Crkuje TV, zdej še to.... kap.. Ima kdo mogoče apk in ga lahko pošlje ozirom shara...

rocky25

Pripravnik
14. dec 2010
49
0
6
Res je, da je v zadnjem tednu 2-krat prišlo do izpada TVja. Res je tudi, da je bilo to vse nenapovedano in da uporabnike to močno jezi.

Ni pa res, da apk tv2go ni možno dobiti iz Marketa. Danes smo celo prejeli SMS obvestilo o nadgradnji aplikacije, ki je vsebovala tudi povezavo na Market. Posodobitev kot vsaka druga, brez težav! Sedaj TV na SGS2 dela kot urca, kontrast super, kot na televiziji.

Preden začneš kritizirati, poglej na online Market:
https://play.google.com/store/...GUuYW5kcm9pZCJd

Pa lep večer!

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
evo dokaz, baje zaradi custom roma.... ta idiotizem se grejo le pri T2
1567065-SNAG-0000.jpg

Priponke

• 1567065-SNAG-0000.jpg
    1567065-SNAG-0000.jpg
    63,8 KB · Ogledi: 184

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Naj še omenim, da je prej na istem romu delovalo bp...

Modelu na uni strani (help desk) ni jasno, da rabim samo apk, kako bom forsnu app je moja stvar... Ne dojame, da nti dol ne morem aplikacije potegnt. Ampak pustmo to..

Če ma kdo app... dobi ga z backupom, naj ga da na net...

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
lej sem dobil ta sms...

priden.gif

in ko dam install oz accept & download mi na piše že pri downloadu t2 could not be downloaded due an error 942
problem je pri downloadu...

ne pri installu iz hyperlinka from sms...

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
Lej super......

Zame so šalabajzeji, ker zaklepajo na neke stvari, katerih se ne tiče... bom že dobil tist apk... Je pa dejstvo njihov help desk je vedno bolj pogosto kar odklopljen...

Me zanima če se bo šalabajzerstvo poznalo na položnici...

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
Lej super......

Zame so šalabajzeji...

Si vse povedal. Zate. Vsem nam ostalim se je aplikacija normalno downloadala in dela. Kakšen telefon imaš veš pa samo ti. In zato, ker imaš TI težave so sedaj kar po defaultu šalabajzerji...
rolleyes-1.gif

lp

krnekejjeto

Fizikalc
20. apr 2012
1.386
0
36
se enkrat aplikacija dela ce jo lahko zdownloadas, problem je ker jo ne mors zaradi custom roma. tud prej je blo isto, samo mel sem fizicno apk na karti in je slo...

to budalascino delajo samo pri t2 pri tusu in siolu tega ne omejujejo

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
aha custom rom....potem je pa aplikacija kriva...
Lej še enkrat, veliki večini, pomoje enih 99% iporabnikov, ki ne prčkamo s custom romi dela. Vi ostali 1% se pa znajdite kot vedite in znate, če ste tako brihtni.
smile-1.gif

lp

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Citat:
Uporabnik krnekejjeto pravi:
koncno en ki razume..

se vedno cakam da kdo poslje apk in daje brezveznih komentarjev.

Probaj tole: tv2go
Sem ga s Titanium Backupom najdu.
cheer.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Aja, pa glede na to da imaš rootanga, ti ne bo delala TV. Si pa potem lahko pomagaš z aplikacijo Voodoo OTA RootKeeper, s katero lahko začasno unrootaš svoj telefon in TV potem dela.
smile-1.gif

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.609
1.001
113
49
KR
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
aha custom rom....potem je pa aplikacija kriva...
Lej še enkrat, veliki večini, pomoje enih 99% iporabnikov, ki ne prčkamo s custom romi dela. Vi ostali 1% se pa znajdite kot vedite in znate, če ste tako brihtni.
smile-1.gif

lp

Prčkamo s custom romi pa zato da se človk kej nauči iz tega, seveda če te karkoli zanima okoli delovanja računalnikov, telefonov, programja, itd... Sej na računalnikih verjetno tud 99% ljudi prčka, cracka, ... A to je pa fino? Poznam tolk brihtnih prčkarjev, da jim moram vsak teden nekaj popravljat na compih.
cool-1.gif