TV z vgrajenim dvix predvajalnikom

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Zdravo!

Iščem TV (LCD) z vgrajenim DIVX predvajalnikom kateri podpira tudi podnapise.
TV bo namenjena samo gledanju risank, oz filmom, tako da kakšnih posebnih drugih priključkov ne potrebujem.

Lahko ima tudi vhod za USB, na katerega bi priklopil medijski predvajalnik z diskom.
Torej kaj priporočate, ima kdo izkušnje s tem. Diagonala bi bila npr 80 cm.

Hvala in lp

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Kako si to mislil, da ima lahko vgrajen tudi USB...saj brez tega ne moreš gledat DIVX filme, torej mora to imet pod nujno. No, jaz imam LG LH7000 in ima DIVX podporo skupaj z podnapisi. Ima le to pomankljivost, da ko gledaš preko usb-ja, ne moreš izklopit trumotiona, zato imam lcd vezanega na laptop, na katerem poženem film z BS-Playerjem - tam je trumotion izklopljen. Trumotion je funkcija, katera doda dodatne sličice, da je gibanje gladko, vendar mi s tem film zgleda kot kaka limonada - ne filmsko...

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Kako si to mislil, da ima lahko vgrajen tudi USB...saj brez tega ne moreš gledat DIVX filme, torej mora to imet pod nujno.
Nujno ni, če ima LAN in ga lahko povežeš na mrežo.

Kateri TVji to podpirajo? Hočem TV brez dodatnih škatel in daljincev, torej mora imeti vhod za Conax in LAN.Mora podpirati ogled videa preko mreže in slovenske podnapise.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
C630 oz. C650 od Samsunga predvaja vse živo, tudi s podnapisi. Pa tisti true motion se da tudi izklopit, kar je kul.

Ja, sem si zadevo malo ogledal, to mislim da je to, kar iščem. Da imam en komander, do televizorja kabel za TV (Conax) in mrežnega, preko katerega vlečem "varnostne kopije" filmov, ki jih imam na domačem strežniku.
Še kakšen drug proizvajalec, ki bi vse to zadostil s svojimi modeli?

BTW, kako lahko digitalne radijske programe (na kabelski) spravim na HIFI brez STBja?

Nazadnje urejeno:

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
ksz....
mi lahko kdo pomaga pri izbiri velikosti TVja...
Gledal se bo iz razdalje cca 3,5 do 4 m
Hvala

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
ma sej mi ni problem dat mal več...sam kamorkol pridem mi govoijo o nekih 36".. js pa v mislih 24
smile-1.gif

hmmm...
zdj gledam na cca 3 m, na ekranu 19" pa mi je dovolj...bi dal pa rad na steno neki večjega, ampak razdalja ne bo bistveno večja...

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.757
6.144
113
blizu močvirne prestolnice
Za tako razdaljo ti priporčamvsaj 116 inčni tv. Sam imam sicer 102 inčni pa ne bi bilo narobe če bi imel večji tv gledam pa iz cca 2 - 2,5 metra.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik dobovsek pravi:
ksz....
mi lahko kdo pomaga pri izbiri velikosti TVja...
Gledal se bo iz razdalje cca 3,5 do 4 m
Hvala

na tej razdalji men paše od 46" naprej.
tast ima 50" in me pri filmih ne bi nič motlo, če bi bila še večja;)