TV v živo preko telefona?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Sem razmišljal, telefoni že skoraj enako prikazujejo spletne strani, kot računalniki, pa vendar mi še ni ratalo it recimo na www.24ur.com, in odpreti en video? Recimo, pop ima tudi v živo preko spleta. Na računalniku to bp zaženeš, kako bi se dalo dobiti linke jih odpreti in tv gledati preko telefona, oz. ali bi se sploh dalo, če si recimo preko wifi na netu in nisi na Mobitelu? Hvala.

Recimo, preko računalnika tole deluje bp: http://24ur.com/videoteka/

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Mobitel vem, da ponuja kar nekaj slo kanalov, ki jih lahko spremljaš v živo.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Vem. Saj po mojem niti kaj več ne naredijo, kot linkajo na original stream linke, kot jih imajo ostali. Ampak dober majster bi spravil iz 24ur strani ven tiste linke do live streama, ki bi ga potem vpisal ne vem, v RealPlayer na telefonu pa bi delalo isto
smile-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Vem. Saj po mojem niti kaj več ne naredijo, kot linkajo na original stream linke, kot jih imajo ostali. Ampak dober majster bi spravil iz 24ur strani ven tiste linke do live streama, ki bi ga potem vpisal ne vem, v RealPlayer na telefonu pa bi delalo isto
smile-1.gif

Ti nimaš pojma o čem govoriš.
hysterical-1.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
smile-1.gif

Ti nimaš pojma o čem govoriš.
hysterical-1.gif

Mater mi gredo taki pametnjakoviči na živce, ki kar zinejo nekaj, brez da bi vedeli kaj gobcajo...
crazy1.gif

V glavnem, zdaj mi je ratalo dobit stream linke ven iz 24ur.com od koder tisti flash predvaja na njihovi strani, zdaj pa rabim samo še program, ki bo na Symbian v3 to predvajal
nahrung002.gif
Baje to zna zadnja verzija CoreCodec player, samo je unsigned zaenkrat...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Ponavljam - nimaš pojma, pa pametuješ kako ima Mobitel urejen stream. Tako da lahko zaključimo, da si pametnjakovič ti.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Aja, sorry ti si tisto z M@ mislil... Sem mislil, da govoriš za prvi post, sory še enkrat...

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Bom, bom, upam da ti nisem pokvaril naslednjih šest tednov zaradi tega...