TV v živo na telefonu

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Sem nekaj razmišljal. Milijon TV postaj se lahko gleda preko spleta. Noben problem. Kaj če bi lahko recimo dobil link, ko se predvaja pop tv ali kanal a v živo. Ali obstaja kak predvajalnik ki ta link na telefonu znal odpret in predvajat live? Wifi točk je polno že povsod in če lahko na Symbian telefonu bp gledaš youtube ni vrag, da ne bi šlo tudi to
smile-1.gif
.

p.s. ma kdo kakšno idejo, kako dobiti link do live streama za pop in kanal a?

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
saj pri mobitelu že imaš pop tv in kanal a na mobilni televiziji, ampak žal ni več brezplačno. drugače pa mislim, da zaenkrat ni nobene možnosti, da bi lahko pop tv ali kanal a gledal preko interneta brezplačno

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Bom zvohal, nekako sigurno gre, saj mi je že sedaj nekaj ratalo, preko Skyfire browserja na S60 gre, vendar ne odpre v oknu in predvaja kar na strani, pa se zatika slika, zvok je pa ok. Saj "tehnično" gledano kar se tvja prek neta tiče ni PC nič drugačen kot Symbian.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Misliš, da je telefon zadosti strojno zmogljiv za streamanje resolucije namenjene PC-jem?

Hja, če mene vprašaš je dovolj močen. Sem posnel navaden divx film na telefon, tak kot ga rolaš na pcju, brez konvertanja in podobnega, pa ga je Smartmovie prebavil brez problema...

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Misliš, da je telefon zadosti strojno zmogljiv za streamanje resolucije namenjene PC-jem?

Hja, če mene vprašaš je dovolj močen. Sem posnel navaden divx film na telefon, tak kot ga rolaš na pcju, brez konvertanja in podobnega, pa ga je Smartmovie prebavil brez problema...

Eno je predvajanje datotek s kartice, drugo pa preko zraka. Tu je problem bandwidth...

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Citat:
Uporabnik Psemek pravi:
http://poptv.si/

točno tale link uporabljam preko Skyfire browserja. Dela, ampak ne ok
smile-1.gif
.
ta flash ti dela na telefonu??
kaj pa ne dela dober?
a ti v tem brskalniku potem pokaže tudi ostale flash bannerje ki so na spletnih straneh?

Pokaže vse. Tudi tisto, ko klikneš recimo oddaje, pa ti na desni pokaže po datumu pa pol eno izbereš in odpre ter predvaja. Samo je zvok ok, slika se pa nekaj zatika, ni ok. Izgleda pa takole, en skrinšot:
screenshot0008.jpg

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Tudi. Samo to ni to, nekaj drugega bo krivo, ne wlan. Po mojem še bugast program.