Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kljub vsem navodilom mi ne uspe resetirati tv. Ima kdo podobne težave. Aja, reset potreben, ker me nekaj android jebe,..ne morem brisati ali dodajati aplikacij, seznam programov enkrat viden enkrat ne, VLC ne dela več, eon šteka,..
Kje se zatakne? Sicer so pri sonyju bolj pomembne črke in številke modela, ki pridejo za velikostjo ekrana. KDL-55 je lahko katerikoli Sony iz leta 2015 do danes.
Kje se zatakne? Sicer so pri sonyju bolj pomembne črke in številke modela, ki pridejo za velikostjo ekrana. KDL-55 je lahko katerikoli Sony iz leta 2015 do danes.
TV je kdl-55w755c letnik 2016. Ja ko držim vol- in power gumb, mi noče resetirati, pod tv se prižge zelena led dioda, nato naj bi se android robotek pojavil. Pri meni samo rola tiste krogce in naloži android.
Vse 3 možnosti sem probal. Ne gre. Zadnja je ta z gumbi na tv, hard reset, tudi piše, ponovi večkrat, pa ne gre. Je podoben način kot pri telefonu. Do android robotika ne pridem.
Vse 3 možnosti sem probal. Ne gre. Zadnja je ta z gumbi na tv, hard reset, tudi piše, ponovi večkrat, pa ne gre. Je podoben način kot pri telefonu. Do android robotika ne pridem.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.