Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Sem na dopustu, kjer imamo poleg slo 1-3 se tv koper na tv. Nonstop italijanscina. Je to italijanski tv? Oz. Ce je slovenski, so se primorci prodali italjanom?
Sem na dopustu, kjer imamo poleg slo 1-3 se tv koper na tv. Nonstop italijanscina. Je to italijanski tv? Oz. Ce je slovenski, so se primorci prodali italjanom?
Mal heca.. Se mi zdi da je to ze desetletja, ampak a se vam ne zdi to čudno? Potemtakem se lahko v posavju nadejamo TV Krško, katerega program bo v albanščini.
Mal heca.. Se mi zdi da je to ze desetletja, ampak a se vam ne zdi to čudno? Potemtakem se lahko v posavju nadejamo TV Krško, katerega program bo v albanščini.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.