Trenunto imam povezavo 1mb/256, ampak ta poevzava je malce prešvoh, ker doli vlečem še filme in na net jepriključen še en računalnik. Pri volja oz.po tanovem tuštelekomu sem že kake 5 let. Prvič sem se zavezal za 24 mesec to je že minilo, potem sem samo poslal prošnjo, da mi naj povečajo na 1mb prej 0.5mb...trenutno plačujem 20 evrov želel pa bi, da bi imel povezavo 4mb in plačeval 26 evrov.
Ali se stem zavežem za nadaljnih 24 mesec?
Ali lahko kadarkoli spremenim povezavo ali na 1mb ali ap na 10mb ai se stem zavežeš za 24 mesec. Zavezal sem se samo pred petim leti, ko sem dobil modem zastonj ...pogoj vezava 24 mesec.
Namreč net tui ne uporabljam veliko samo gori nalagam vse živo in predno se mi nafila na računalnik 1gb traja cela večnost.
Ali se stem zavežem za nadaljnih 24 mesec?
Ali lahko kadarkoli spremenim povezavo ali na 1mb ali ap na 10mb ai se stem zavežeš za 24 mesec. Zavezal sem se samo pred petim leti, ko sem dobil modem zastonj ...pogoj vezava 24 mesec.
Namreč net tui ne uporabljam veliko samo gori nalagam vse živo in predno se mi nafila na računalnik 1gb traja cela večnost.