Tušmobil - gostovanje Hrvaška

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Ali vam dela na Hrvaški. Jaz sem bil danes in mi ni delal pri nobenem operaterju.
ne-ne-1.gif
Imam predplačniško kartico.

MobiForum

Zelenc'
6. okt 2008
16
0
1
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
Napisal da mu pri nobenem operaterju ni delalo
rolleyes-1.gif
. Pomoje že ve da mora imeti kaj na računu, če že uporablja to.
drugače lahko domov prek ukaznega niza *124# pošlje brezplačno SMS sporočilo: Prosim pokliči me.

Če nimaš nič na računu, tudi sprejet klicev v tujini ne moreš.

Možno je tudi da se ni nikamor hotlo povezat si mel na ROČNO Mobitel in pol na nobeno drugo omrežje it. Lahk pa tud da roamingi niso delal zarad posodobitve sistema. Celo možno da GPRS roaming ne dela za naročnike v tistih 7 državah kjer je to možno.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
rolleyes-1.gif

A ti misliš, da ne bi opazili, da roaming na Hrvaškem ne dela? Ker je to neka leva država, kjer noben naš naročnik ne gre.
evil.gif

Evo, ravno sprobal. Telefon se mi skonekta tako na Hrvaški VIP, kot T-Mobile. Tudi klici za čuda delujejo, na T-Mobile pa tudi GPRS.
cheer.gif

Ogo

Nazadnje urejeno:

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
rolleyes-1.gif

A ti misliš, da ne bi opazili, da roaming na Hrvaškem ne dela? Ker je to neka leva država, kjer noben naš naročnik ne gre.
evil.gif

Evo, ravno sprobal. Telefon se mi skonekta tako na Hrvaški VIP, kot T-Mobile. Tudi klici za čuda delujejo, na T-Mobile pa tudi GPRS.
cheer.gif

Ogo

Na računu je bilo približno 7 EUR. Povezal sem se lahko z Vip in T mobile. Pri T mobile sem dobil tudi pozdravni SMS od hrvaške turistične skupnosti ( nekaj takega). Ko sem hotel klicati pa mi je napisalo blokada klicev ( ali nekaj podobnega) Tudi dohodni klici niso delali. Probaval pa sem dva dni. Še sreča, da imam Tušmobil samo malo za igračkanje in ne resno uporabo
grims-1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Hja, tole okrog nedelovanja tudi dohodnih klicev mi je pa še najbolj čudno, če si res imel na računu 7 EUR. Da ti ni minilo več kot 90 dni od zadnjega polnjenja?

Ogo

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.358
307
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
rolleyes-1.gif

evil.gif

cheer.gif

Ogo

in kako si ti to sprobavu?
grin1.gif

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Gamero pravi:
rolleyes-1.gif

evil.gif

cheer.gif

Ogo

in kako si ti to sprobavu?
grin1.gif

Pokrit sem s stani 6ih operaterjev, od katerih niti eden ni T-2.
grin1.gif

super_pokritost.png

Ogo

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Citat:
Uporabnik Sokol pravi:
90 dni ni minilo. Takoj ko sem prišel v SLO pa je v domačem omrežju delalo normalno
evil.gif

Javi mi številko na ZS, pa pogledam, če je tvoja številka kaj čudna. Morda se ti je infiltiral kak Gremlin.
grin1.gif

gremlin.jpg

Ogo