Tušmobil- brezplačne minute

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
A si je že kdo to aktiviral. Sem bil danes v Tuš Novo mesto pa prodajalka nima pojma o tem. Ravno tako nima pojma operater na 080 700 700, je rekel, da naj si preberem na spletu
aplauz.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Vedno me je fasciniralo kako lahko na klicnih centrih ne vedo takšnih in drugačnih bolj osnovnih stvari.

gogy

Pripravnik
14. sep 2007
459
0
16
Ljubljana
www.mobisvet.net
In kaj ti dela težave pri branju na spletu? Zate bom kopiral kar tukaj...

http://www.tusmobil.si/index.p...&Itemid=115

Kako vzpostavim povezavo?

* pri blagajnah trgovin Tuš zahtevajte kupon z vašo identifikacijsko številko
* V telefon s Tušmobil SIM kartico vtipkajte kodo, ki je navedena na kuponu

* če je povezava uspela, boste prvega naslednji mesec prejeli do sedaj zbrane minute na vaš Tušmobil račun
* če povezava ni uspela, prosimo ponovite postopek z vnosom kode

Veljavnost prenesenih minut je 1 mesec, po tem obdobju pa se vam neporabljene minute brišejo.

Od programa se lahko kadarkoli odjavite in sicer z vnosom
številke: *100*7867#

Če prodajalka na blagajni ne ve nič o tem, potem ji pač rečeš naj se kar pozanima in da boš počakal... če se kaj grdo obnaša, potem ji poveš, da na spletu piše, da piše, da pri blagajnah vse vejo in ti posredujejo potrebne informacije in da pokliče vodjo, da ji pojasni zadevo in da boš počakal... in ji to ponavljaš dokler ne pokliče in dokler ne dobiš potrebnih informacij itd... itd...

cheer.gif

Če boš dovolj vztrajen, potem boš sigurno dobil kar si hotel
wink-1.gif

Na istem tem naslovu piše
24-urni Center za pomoč uporabnikom 080 60 70

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Tako dolgih navodil se mi sploh ne da lotit brat.

Če že prodajajo iPhone, bi se lahko naučili kaj od Appla, recimo strategije KISS (Keep It Small and Simple). Cel iPhone ima manj teksta v navodilih kot tole...

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik gogy pravi:
In kaj ti dela težave pri branju na spletu? Zate bom kopiral kar tukaj...

http://www.tusmobil.si/index.p...&Itemid=115

Kako vzpostavim povezavo?

* pri blagajnah trgovin Tuš zahtevajte kupon z vašo identifikacijsko številko
* V telefon s Tušmobil SIM kartico vtipkajte kodo, ki je navedena na kuponu

* če je povezava uspela, boste prvega naslednji mesec prejeli do sedaj zbrane minute na vaš Tušmobil račun
* če povezava ni uspela, prosimo ponovite postopek z vnosom kode

Veljavnost prenesenih minut je 1 mesec, po tem obdobju pa se vam neporabljene minute brišejo.

Od programa se lahko kadarkoli odjavite in sicer z vnosom
številke: *100*7867#

Če prodajalka na blagajni ne ve nič o tem, potem ji pač rečeš naj se kar pozanima in da boš počakal... če se kaj grdo obnaša, potem ji poveš, da na spletu piše, da piše, da pri blagajnah vse vejo in ti posredujejo potrebne informacije in da pokliče vodjo, da ji pojasni zadevo in da boš počakal... in ji to ponavljaš dokler ne pokliče in dokler ne dobiš potrebnih informacij itd... itd...

cheer.gif

Če boš dovolj vztrajen, potem boš sigurno dobil kar si hotel
wink-1.gif

Na istem tem naslovu piše
24-urni Center za pomoč uporabnikom 080 60 70

To znam tudi sam prebrat. Jaz sem tipa na CPU vprašal, a je ta koda na računu ali na posebnem listku. Ker meni je prodajalka rekla, da je vse napisano na računu in sem ji verjel. V gužvi pri blagajni pa nisem tega preverjal.
jezen.gif

Edvard

Pripravnik
30. okt 2007
559
0
16
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Zato tud tolk americanov ne ve kva z njim ...

A si kje našel kak zapis na kakem blogu ali drugem mediju, ki potrjuje tvoje navedbe?