tuš telekom - vaše izkušnje in tv programi

jan24

Pripravnik
4. sep 2007
69
0
6
Ker se odločam za novega internet ponudnika razmišljam o tušu (internet,2x tv, telefon). nikjer na njihovi strani ne najdem programske sheme in ali so že kateri programi hdtv. Mi lahko kdo postreže s temi podatki?

Kako se v praksi obnese internet in 2x tv? parica naj bi dala 6,5mb max.

Siol se mi zdi predrag, Amis odpade, ker hočejo 2x več, če je račun na firmo, t-2 pa ni možen.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Odvisno kolk "pobere" 1 tv.

Za 2 tv pa internet bi rabil verjetno 10-12MB....

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Pa imaš pri tebi možnost izibire TUŠ storitev na TUŠ omrežju ali samo na Telekom, v tem primeru so še dražji kot Siol? Drugače pa AFAIK ima TUŠ vse programe na mpeg4, tako da mogoče bi pa celo lahko imel 2x TV.

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
2 TV kar pozabi, če ti bo en delal si lahko kar vesel, s tem da internet ne bo več kot 1-2Mbps. Ne vem koliko ima Tuš bitrate, samo pri siolu so mpeg4 streami ~3mbps, mpeg2 pa ~6mbps. T2 pa mislim da ima ~8Mbps.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
to vzami kabelskega operaterja in imas mir. Cetudi je mogoce (odvisno od kabelskega sistema -> ne, ni povsod UPC) kak euro drazji, je pa sigurno lepse gledat TV gor pa tut nimas tezav, da ce ni interneta ni tv in .....razne kockaste slike, zmrzovanje .....aaaaaaaaaaaaaa

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
Jebeš UPC, če misliš da boš imel lepo sliko na kablu. Šumeča slika, včasih malo požmikne... (Tudi nenapovedana odstranitev kanalov iz sheme v digitalno -DSF npr sem jezen k ps..) Proti t-2 katerega imam v hiši se skrije. Je pa res da če imaš slabo parico nimaš sreče.

Nazadnje urejeno:

1107

Pripravnik
13. avg 2008
161
0
16
Ljubljana
Če maš slabo sliko in migetajočo sliko pri UPCju, jih pokličš pa ti pridejo spedenat sliko. To ni splošna napaka, ampak lokalna na tvojem dovodu. Prov nimajo slabe slike, prov boljšo k T2 in Telekom (brez zmzovanja, kockanja in podobnih težav). Z digitalijo so pa dobil še dodatne programe. O tem zakaj so pa mogli vzet kakšen kanal iz analogne je blo pa že itaq velik napisan, tko da veš zakaj gre.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
TV vmesnik je katastrofa napram SiOL-ovemu. Imam izkušnje z obema, Tuševa Motorola zmrzuje, včasih kar ne uboga, daljinec smo menjali, povezuje se pa tudi deset minut. Sploh ni primerjave. Slika je solidna, ne vidim razlike med obema.

Problem je, ko bo šlo kaj narobe. Tuš ima očitno še preveč naročnikov, saj je njihov CC obupen.

devil

Zelenc'
4. jan 2009
3
0
1
Lp
Upam da še kdo to bere.
zanima me če so pri tuš telekomovi televiziji igre in kako pridem do njih, ker na daljincu je gumb kako do iger pa ne vem.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Več možnosti imaš samo na omrežju Tuš Telekoma(vod,...)
Iger za enkrat še ni ...

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.328
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:
TV vmesnik je katastrofa napram SiOL-ovemu. Imam izkušnje z obema, Tuševa Motorola zmrzuje, včasih kar ne uboga, daljinec smo menjali, povezuje se pa tudi deset minut. Sploh ni primerjave. Slika je solidna, ne vidim razlike med obema.

Problem je, ko bo šlo kaj narobe. Tuš ima očitno še preveč naročnikov, saj je njihov CC obupen.

Sej Siolov je tud obup, baje da so ga zdej dal enim študentom da sprogramirajo
grin1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik doto pravi:
2 TV kar pozabi, če ti bo en delal si lahko kar vesel, s tem da internet ne bo več kot 1-2Mbps. Ne vem koliko ima Tuš bitrate, samo pri siolu so mpeg4 streami ~3mbps, mpeg2 pa ~6mbps. T2 pa mislim da ima ~8Mbps.

Jaz imam 2 SiOL TV ter internet ter še dva IP telefona. Linija je 16 Mb, internet je 4, ostalo požre pa 2x TV.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik ChaoRen pravi:

Sej Siolov je tud obup, baje da so ga zdej dal enim študentom da sprogramirajo
grin1.gif

Mi še ni zmrznil. Motoroli je to uspelo trikrat tedensko.

devil

Zelenc'
4. jan 2009
3
0
1
Danes sem moral prvič resetirati motorolo pa se mi je čas spreminil na 1.1.1970 1h 1min kako bi ga spremenil ?

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Še enkrat reset Motorole ( izklop iz napajanja za kakšno min) in bi se ura morala "popraviti"

Drugače klic na help desk ....

devil

Zelenc'
4. jan 2009
3
0
1
Hvala sedaja pa deluja. Zanima me pa zakaj ima siol toliko več programov kot tuš ?