TUŠ TELEKOM nudi cenovno izjemno ugodno telefoniranje v domača in mednarodna omrežja. Za to ne potrebujete prav ničesar posebnega. Telefonirate lahko prav tako kot doslej – s svojim obstoječim telefonom in telefonskim priključkom. Le obvestite nas, da želite odslej plačevati manj. Za vse ostalo bomo poskrbeli mi.
klasična telefonija
Motorola ME 6051 za 1 €
Analogni telefonski aparat Motorola ME 6051 se ponaša z enostavno uporabo in lepo obliko.
Telefon vključuje:
Ponudba velja od 15.12.2007 do 28.2.2008 oz. do razprodaje zalog. Ponudba telefona v akciji je namenjena fizičnim osebam in velja ob vezavi naročniškega razmerja tuštelekom klasična telefonija PSTN za 12 mesecev
klasična telefonija
- tuštelekom PSTN
Mesečna naročnina (Enojčni telefonski priključek): 11 € - tuštelekom ISDN
Digitalni telefonski priključek, ki omogoča sočasno uporabo dveh telefonskih linij in velik nabor dodatnih telefonskih storitev.
Mesečna naročnina (Standardni osnovni dostop): 15 €
Motorola ME 6051 za 1 €
Analogni telefonski aparat Motorola ME 6051 se ponaša z enostavno uporabo in lepo obliko.
Telefon vključuje:
- telefonski imenik
- različne melodije zvonjenja
- zvočnik za prostoročno telefoniranje
Ponudba velja od 15.12.2007 do 28.2.2008 oz. do razprodaje zalog. Ponudba telefona v akciji je namenjena fizičnim osebam in velja ob vezavi naročniškega razmerja tuštelekom klasična telefonija PSTN za 12 mesecev
Nazadnje urejeno: