tuš mobil in samsung galaxy s2

bander

Pripravnik
7. nov 2009
261
0
16
Zdravo

Ful me mika omenjeni aparat, ki je pri tušu 1€ za free20. Zdaj sem na mobitelu in po pravici me je mal strah presedlat na tuš mobil, ful si pa že želim galaxy s2. V redni prodaji je pa predrag za moj žep.
Se splača it na tušmobil? Sem na vasi in me je mal strah glede pokritosti.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.167
366
83
Goriska
Če vzameš free20 si lahko na M@ roamingu in ti vse zakupljene količine razen prenosa podatkov veljajo tudi, če si na roamingu...

bander

Pripravnik
7. nov 2009
261
0
16
Aha torej če prav razumem lahko gostujem na mobitelovem omrežju in mi ne šteje minut pogovorov, je brezplačno kot na tušmobilu? Roaming pomeni samodejno iskanje omrežja?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Citat:
Uporabnik bander pravi:
Zdravo

Ful me mika omenjeni aparat, ki je pri tušu 1€ za free20. Zdaj sem na mobitelu in po pravici me je mal strah presedlat na tuš mobil, ful si pa že želim galaxy s2. V redni prodaji je pa predrag za moj žep.
Se splača it na tušmobil? Sem na vasi in me je mal strah glede pokritosti.

Za 5 eur si kupi tuševo simko, pa boš videl, če maš signal doma oz. kjerkoli se pač največ potikaš
wink-1.gif

btw Monete pa tuš nima.

Nazadnje urejeno:

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Najboljš opcija je da vzameš tole testno obdobje in boš potem lažje ocenil če ti zadeva špila al ne. Pa tam kjer se največ giblješ hitro vidiš kako in kaj. Jaz sem naredil enako. Moram rečt da sem zadovoljen in računi mesečno cenejši. To pa tudi šteje
smile-1.gif

bander

Pripravnik
7. nov 2009
261
0
16
Se vam ne zdi cena (469€) za Galaxy s2 pri mobitelu za paket itak džabest malce visoka?

bander

Pripravnik
7. nov 2009
261
0
16
Mah ne, vprašam glede na to, da imajo nekateri cenejše ponudbe.
Vidim, da me napadajo privrženci mobitela ali pa celo zaposleni v njem.

Nazadnje urejeno:

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
bander,.. saj veš da ga lahko kupiš tudi preko neta, na bolhi, v mobi svetu,.. ali pač pri operaterju,..

odločitev je seveda tvoja,..

b

dinos77

Pripravnik
2. nov 2010
589
1
18
Slovenija
Sorry, meni se zdi cena visoka. Nekatere telefone imajo na Mobitelu tko zlo navite da je groza. Je definitivno ceneje če mau bolj visiš na bolhi in zih dobiš kaj bolj ugodnega
smile-1.gif