tus in e-mail na note

pino

Pripravnik
20. jan 2008
235
21
18
Za sprejem imam vpisanega svojega e-mail operaterja.
Za izhodno pa sem vpisal smtp.tusmobil.si.
Pa ta hudic ne sprejema in odda maila.
rolleyes-1.gif

Ma kdo kak nasvet, kako tega vraga postimat

Telefon Galaxy note

pino

Pripravnik
20. jan 2008
235
21
18
imam kabelske ha @slo-kabel.si
Ki ga ima v najemu tusmobil.

Nazadnje urejeno:

darlev

Fizikalc
18. apr 2008
692
65
28
Ljubljana
Če ga ma v najemu Tušmobil pokliči klicni center pa vpraši kaj vpisat (oni zagotavljajo podporo). Maš pa po mojem če ti ne dela pošiljanje in prejemanje narobe nastavljen server za odhodno pa dohodno pošto oz. vse kar je za vpisat....
cool-1.gif

pino

Pripravnik
20. jan 2008
235
21
18
Ok rešu skoz mi je dajal port za izhodno 587
Sedaj sem telefon nekako prepriču, da mi je sprejel port 25 pa dela ok.

Hvala vseeno za pomoč.

pino

Pripravnik
20. jan 2008
235
21
18
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Preko porta 25 ti bo delalo samo v domačem omrežju.

To je res .
Ne najdem pa nikjer za tusmobil nastavitev za

Dohodni strežnik pop3,moj ponudnik.si
odhodni strežnik smtp.tusmobil.si
port ????
vrsta zaščite ????
zahtevaj prijavo ????

Mogoče veš nastavitve.

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Ti tole kaj pomaga, Tušmobil je namreč naslednik voljaneta. Meni volja.net deluje.

Blokada vrat (port) 25 četrtek, 24. januar 2008 Zaradi nujnega omejevanja neželenih sporočil (SPAM) in zmanjšanja možnosti za širitev z virusi okuženih elektronskih sporočilo znotraj omrežja TUŠ TELEKOM smo se odločili blokirati vrata (port) 25, v smeri od uporabnika proti internetu z izjemo smtp strežnika TUŠ TELEKOM (smtp.volja.net).

Vse uporabnike zato naprošamo, da v poštnem odjemalcu preverijo nastavitev odhodnega smtp strežnika* in ga po potrebi spremenijo na smtp.volja.net. Avtentikacija (authentication) na odhodnem strežniku mora biti izključena. V kolikor želite še naprej uporabljati lastni smtp strežnik le-tega nastavite tako, da bo smtp.volja.net sluzil kot relay.

V primeru težav se lahko obrnete na naš 24-urni Center za pomoč uporabnikom, na brezplačni številki 080 600 600 oziroma na elektronski naslov info@tustelekom.si

* V kolikor želite še naprej uporabljati lastni SMTP strežnik, le tega nastavite tako, da bo smtp.volja.net sluzil kot »relay«. V primeru težav pri omenjeni nastavitvi, predlagamo da se obrnete na proizvajalca programske opreme, katero uporablja vaš strežnik.