Turistična agencija AŽ

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Je kdo že potoval z turistično agencijo AŽ iz Lenarta?

Izvajajo res to kar ponujajo?

Verjetno bomo s kolegi koristili njihovo novoletno potovanje v Pariz.

LP

Katastrofa

Zelenc'
1. avg 2008
2
0
1
Zdravo!

Ravno sem se odpravljala na stran od agencije in sem slučajno kliknila na povezavo. Sicer odgovarjam malo pozno, ampak kljub vsemu ...

Sama potujem s turistično agencijo AŽ že odkar obstajajo v Lenartu. Lahko rečem samo, da je bilo do sedaj vedno vse super.

In ja, res izvajajo to, kar ponujajo. In še več. Najboljše je to, da pri njih lahko dobiš vse kar hočeš. Njihove programe, kapacitete in od vseh ostalih agencij, pri tem pa je najboljše to, da ravno zaradi tega dobiš vedno najbolj ugodno varianto tisti hip, ker imajo na voljo vse ponudbe in ti tisto, ki ti najbolj ugaja tudi poiščejo. Vse kar te zanima ti razložijo tudi 30x, če je treba (ker sem malo bolj izbirčna in hočem vedet kam grem, sem tam sedela že tudi 2 uri; po pravici povedano sem bila že sama sebi tečna, ampak punca, ki je takrat delala z mano, mi je povedala VSE in ni niti enkrat zavila z očmi, od mene de je poslovila še z nasmeškom na obrazu).

Tako, da ja, zelo priporočam. Potujem samo še z njimi.
cheer.gif

Povezava na njihovo stran

Katastrofa

Zelenc'
1. avg 2008
2
0
1
Ne, prijateljski nasvet, ker sem prej že imela tudi zelo zelo slabe izkušnje s turističnimi agencijami.