turčini, turske in turške teme

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
iziæu..dejva kle smetit, ne cel forum srat..ni fer do velike večine, sploh slovencev, ki jim ni jasno kaj je islam, turčin, kalamar, alah, vahabija in podobno..dejmo kle srat, pol damo supak na bide, se ofrisamo in gremo civilizirano v evropo..

lahko..se strinjas.. ker ce se ne, jaz se drugje ne bom s tabo pregovarjal, ker je..neprimerno.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Allahu akbar
nahrung002.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
A se v Sloveniji tudi po 5x na dan mečete?
Kako določite uro, kdaj se je treba vržt? A se ta ura razlikuje npr na Jesenicah in v Murski Soboti? Koliko žena povprečen slovenski musli sfolga? Kje v Ljubljani se da jesti halal? Kako veste, da je dotiična jed res halal? S čim določite smer Meke in ali pri tem upoštevate magnetno deklinacijo? Kam date obrezane ostanke tičev?
To bi me zaenkrat zanimalo - zgolj zaradi splošne razgledanosti.
smile-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
za vse bo bolje vedel izi..

odrezane ostanke tičev, takoimenovane kalamare, pa izvozimo v srbijo..srbija nima morja in je povpraševanje veliko

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik softi pravi:

odrezane ostanke tičev, takoimenovane kalamare, pa izvozimo v srbijo..srbija nima morja in je povpraševanje veliko
Jaz sem slišal, da gre to tudi na hrvaškem dobro v prodajo.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Vsi so bio... bio nekad na qurcu. Eko so pa samo v Kopru in okolici "Eko (nekje tudi ekola), pa je..."

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.504
125
63
Jest sm pa cistokrvni slovenc, pa mi gre na zivce, k se ma vecino bosne za muslimane, pa niti korana vecino ni precitala (jest sm ga 3x), znajo napamet par verzov, vecinoma je pa vse podedovano od pra pra ocetov, ki so bojda celo bili pravi muslimani. Prakticirajo alkohol, so nasilni do drugih itd. Se nism srecu nbenga pravega "wahabija" pri nas
smile-1.gif