''Turbo'' SIM - izkušnje

sad

Guru
24. avg 2007
21.177
9.814
113
Kako se kaj obnesejo tele ''turbo'' SIM kartice s katerimi naj bi prepričal telefon, da je noter SIM kartica pravega operaterja?
Konkretno me zanima tole: http://www.i-smartphone.biz/no-cut-sim-universal-unlock-cards/
dsc003181.jpg

So morda kakšne težave pri delovanju le tega?

Commodore

Fizikalc
14. jul 2008
1.977
40
48
Odvisno. Punca ima dve razlicni. Drugo je nabavila, ker ji v N95 na T2 ni prijel (na Mobitelu je prva delala OK). Nakar sva ugotovila, da ji roaming ne dela (vsaj pri uporabi druge).
smile-1.gif

Bush

Fizikalc
19. okt 2008
1.735
0
36
Citat:
Uporabnik Commodore pravi:
Odvisno. Punca ima dve razlicni. Drugo je nabavila, ker ji v N95 na T2 ni prijel (na Mobitelu je prva delala OK). Nakar sva ugotovila, da ji roaming ne dela (vsaj pri uporabi druge).
smile-1.gif

T-2 ima SIM meni, kjer nastaviš roaming (DIMSI in te fore). Kolikor vem tudi turbo SIM deluje preko SIM menija, tako da lahko pride do kakšnih konfliktov. Če T-2 kartico prav nastaviš brez turbo SIM, naj bi delala tudi s turbo SIM.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Jaz sem s turbo sim zelo zadovoljen. Naročil sem jo iz Španije znamke thnox (črne barve). Delovala je do sedaj z vsemi telefoni in simkami. S T-2 sim kartico deluje brez težav, tudi roaming.
zmaga.gif