Tunini zrezki

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Imam tunine zrezke. Ima kdo kakšen dober recept, kako jih pripraviti... pa še kakšno prilogo dodati?

Hvala!
 

Accord

Pripravnik
2. sep 2007
960
22
18
Hvala! Kako bi to izgledalo v kakšni omaki... olivno olje, čebula, česen, paradižnik ipd. + priloga mogoče riž?
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Na ribo nič, maksimalno sol in malo popra,če ga želiš.
Peči kot steak, vroča ponev ali žar. Kot je rekel cbb ne skuri ga za božjo voljo. Je neužiten.
Zraven postrežeš blitvo in krompir, ter obilico olivnega olja. Lahko tudi kot priloga popečene rezine belega kruha.

Pa dober tek

lp D
 

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
seveda. Ampak pazi na nekaj... Tunin zrezek pečeš MAXIMALNO 1 minuto na eni strani!!!! Sicer bo žaganje. Prej pa ga samo soliš in čisto nič drugega.

ja, tk je res dobr...sam eni mamo raj mal 'zažgan' take zadeve
 

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
tako ribo s sezamom kar sam jej. Jest jo bom pa brez.
cool-1.gif
 

dentex

Guru
20. sep 2007
2.758
649
113
Jouzes.
Tuno, če je res frišna pa prej izkrvavljena jo sploh ne pečemo.
Tako ješ surovo.
aplauz.gif


lp D
 

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Mah surova
ne-ne-1.gif
... ne brez zelenjavno-začimbnih dodatkov. Potem je pa druga zgodba.