Pozna kdo to zadevo od MOVINTRONIC ? Stane namreč 149,90€.
Ostali čiptunerji pa kasirajo okoli 600 +/- € ?!
Ostali čiptunerji pa kasirajo okoli 600 +/- € ?!
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Jaz lahko povem, da omenjena zadeva (u bistvu še cenejša) pokaže enako konjev, kot obljublja "tuning" firma v LJ. Smo šli na njihove valarje in je za 5x manj denarja enak učinek, so hotli 3x meritve delat, da so se prepričali.... Kako dobro/slabo vpliva na motor glede na klasičen remap pa ne vem povedat...
Se pa lažje...odstrani pred servisi in podobno
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
In kak je učinek za bencinski motor brez turbine? Se sploh kaj pridobi al ne?
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik sergio pravi:
Jaz lahko povem, da omenjena zadeva (u bistvu še cenejša) pokaže enako konjev, kot obljublja "tuning" firma v LJ. Smo šli na njihove valarje in je za 5x manj denarja enak učinek, so hotli 3x meritve delat, da so se prepričali.... Kako dobro/slabo vpliva na motor glede na klasičen remap pa ne vem povedat...
Se pa lažje...odstrani pred servisi in podobno
Avto daš čipat ker ga boš dosti vozil in ker bi rad da imaš navor, da se zdeva premakne ko more in tako te stane pri "firmi" tako
ti rečeš 350e. Ta škatla pa 150 + montaža.
A zdaj se boš pa za 200e razlike zvijal? ko bo pa turbina spustla dušo, boš pa mel jurja?
Glej, pogoltnem slino dam 350 ven in mi to naredi mojster ki si od tega reže kruh, pa vem kaj imam.
Ko sem šel čipat je model prisedel v avto z laptopom in 87 merilnimi napravami, mi nakoncu pokazal razlike,
povedal kaj je naredil, kdaj lahko začnem tiščat, da lahko dalje sipam kurilca, da moram pozimi pazit to, ono...
Ne splača se, ker ko pa gre turbina pa so stroški malo drugačni kot pa 200e...