Tuning in temnenje stekel

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Zdravo!

Potrebujem malo pomoči...,
namreč ne morem se odločiti, komu naj zaupam tuning avtomobila med slovenskimi tunerji?
Poleg tega pa še temnenje stekel..koga izbrati v tem primeru?

Prosil bi za mnenja uporabnikov z izkušnjami, tako dobrimi kot slabimi.
sprasujem se.gif

Hvala za pomoč in nasvete
PS vozilo je v profilu

pozdrav.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Hmm.....zaj odvisno kakšen tuning bi ti kaj rad.....al samo menjal felne pa malo šipe zatemnil.....ali bi rad extremni tuning!!!

Če bi rad kaj konkretnega je na našem trgu najjači ELGATO.......če boš rabil kontakt al karkoli lahko izražiš željo na PM

Nekih seljačkih tunerjev pa ne poznam, ker samo šipe zatemnit pa kaki spojler gor nalepit pa menda zna vsak drugi.....evo pa še nekaj slikc ker maš ravno audija
wink-1.gif
(ampak tlko denarja, menda nisi pripravljen dat, ali se motim?)

dsn-pimped.jpg

68m-pimped.jpg

y21-pimped.jpg

brp-pimped.jpg

y5h-pimped.jpg

u-pimped.jpg

h6d-pimped.jpg

gal-pimped.jpg

Ta polo je tudi njegov......pa meni bo ga menda tudi spimpal....enkrat ko bo €€€
smile-1.gif

To je blo par slikic.......ima pe še veliko vrhunskih izdelkov mojster....kapo dol res.....on mi je edini slovenski tuner, ki mi j vreden tega naziva....

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Tuning sem mislil pod čip tuning...(nisem ravno poznavalec
redface-1.gif
ampak kar si ti lepil se mi zdi da je styling, ali ne?)
Temnenje stekel je pa pod styling? Tukaj pa tople vode verjetno že ne morem odkrit?
rolleyes-1.gif

pozdrav.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Beseda tuning je pri nas razložena kot vsaka stvar, ki ni serijsko na avtu.......vem pa, da se dosti govori o tuningu in stylingu bla bla

@narodnjak: toti audi je bil ZELO SUPER skup naret.......ampak, kaj je pa potem kdo z njim delal pa je druga stvar.....

I

Izbrisan uporabnik 3287

Si ti vidu ta Audi v živo? Jaz sem. Narodnjak je uporabil milo besedo....

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Kdaj si ga videl......ko je prišel iz garaže ali leto al dve zatem, ko so "grdo" delali z njim???

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Kdaj si ga videl......ko je prišel iz garaže ali leto al dve zatem, ko so "grdo" delali z njim???

Videl takoj in pred kratkim.
Napake v "štartu": zadnja leva vrata imajo luft (skoraj centimeter), usnje je odstopalo (veliki del je bil le zaliman), Odbijači in pragi niso bili v liniji. Avto nima niti enega air-baga,....
Napake "sedaj": popokana barva na večih mestih, vse odstopa, Stare pomankljivosti niso bile nikoli odpravljene....

Da ne naštevam dalje... Pa da ne boste mislili da ga v tri dni pljuvam: mi je bil všeč (v štartu) to te mere, da sem ga skoraj kupil.
Zakaj ga nisem? Še druge napake, ki so še bolj moteče.

lp

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Avto je meni pune lep bil ko je prišel z garaže......sedaj pa sem tudi sam slišal, da je v obupnem stanj ja....

Gresnik

Pripravnik
1. sep 2007
341
0
16
sam kolker vem ga je pol prvi lastnik nazaj kupil, ker so z avtom na obali grdo delali.

Nazadnje urejeno:

nejc111

Pripravnik
15. sep 2007
601
12
18
Za čip tuning je odličen Tunerc iz Novega mesta, ni najcenejši, definitivno pa med najbolj kvalitetnimi..

I

Izbrisan uporabnik 3287

Citat:
Uporabnik Gresnik pravi:
sam kolker vem ga je pol prvi lastnik nazaj kupil, ker so z avtom na obali grdo delali.

hysterical-1.gif

Jap. Če verjameš v smrkce..