Tunel in radar ...

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Živ!

Čas: 16.10.2008 okoli 8:10

Smer: Z Gorenjske proti Primorski

Situacija: V zgrajenem delu, kjer naj bi se priključili avtomobili s Celovške stoji TEMNO MODER KANGOO

Sicer mislim, da me ni slikal, ker sem vozil tam cca. 82km/h ...

Vprašanje: Ali je to sploh legalno glede na to, da je ustavljanje v tunelih nezakonito? RAZEN v nujnih primerih/okvarah

Kako je zdej s tem?

Se pa ta Temnomodri Kangoo pojavlja tudi pred tunelom s strani Primorske proti Gorenjski ...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Živ žav, čavči bavči...
In ti kar veš, da tale kango tam ni bil postavljen nujno?
A maš ti kaj proti temno modrim kangujem?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
In tale Kangoo je bil postavljen z nosom v smeri vožnje, zadnji del pa je gledal v "mrtvo" cev tunela.

A ne "gledajo" radarji v Kangoojih skozi zadnjo šipo?

B.

Lorus

Pripravnik
3. sep 2007
410
0
16
ljubljana
Pol mi pa razložte čigav je?

Skozi zadnjo šipo je bilo videti radar ...

Poleg tega ja ... bil je parkiran proti izhodu tunela vendar zadnja šipa NI BILA obrnjena DIREKT v mrtev tunel temveč je bil postrani postavljen, tako da je imel pogled na cesto ...

Plus, če bi bili delavci, potem bi bil parkiran bistveno bolj notri proti tisti zaprti cevi tunela.

Pa tudi ni bil samo enkrat tam ... bil je vsaj kar sem ga videl tako parkiranega že ene trikrat V tunelu in vsaj 2x pred tunelom ...

Ga bom pa probal enkrat slikat ...

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
893
28
28
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Vprašanje: Ali je to sploh legalno glede na to, da je ustavljanje v tunelih nezakonito? RAZEN v nujnih primerih/okvarah

Kako je zdej s tem?

Mislim, da je bilo na mobisuxu ali že n alterju enkrat debata na to temo. Mislim da je SJTV1 kar precej pisal o tem, samo se pa ne spomnim kakšen je bil zaključek debate...

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Glede na to, da je tam stal tudi ob 7:10, ko sem se peljal mimo, je zelo verjetno, da je koga slikal.

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Lorus pravi:
Pol mi pa razložte čigav je?

Skozi zadnjo šipo je bilo videti radar ...

Poleg tega ja ... bil je parkiran proti izhodu tunela vendar zadnja šipa NI BILA obrnjena DIREKT v mrtev tunel temveč je bil postrani postavljen, tako da je imel pogled na cesto ...

Plus, če bi bili delavci, potem bi bil parkiran bistveno bolj notri proti tisti zaprti cevi tunela.

Pa tudi ni bil samo enkrat tam ... bil je vsaj kar sem ga videl tako parkiranega že ene trikrat V tunelu in vsaj 2x pred tunelom ...

Ga bom pa probal enkrat slikat ...

Ja, ampak skozi zadnjo šipo tega kangooja danes nebi mogel videti ne prometa, ne meriti hitrosti. Najbrž merijo tudi
skozi stranske oziroma vetrobransko steklo. Sicer pa je bilo zanimivo, kako so nekateri na prehitevalnem pasu zavirali in
se panično rinili na desno... zelo varno početje
crazy1.gif