Tunderbird - nastavitev podpisa - kako?

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Zdravo!

Prosim za pomoč, kako naj oziroma kje naj si nastavim podpis, ki mi ga bo vsakič, ko bom poslal e-pošto, dodalo zraven?

Hvala.

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Sem videl, ampak prepozno.
Zdej pa še malce prosim dodelaj tvoj odgovor, ker žal ne najdem te opcije.
imam slovensko varianto in grem:

Orodja
Nastavitve računa ...
..sestavljanje in naslavljanje

nikjer nimam možnosti, da vnesem podpis

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
pa še to ....

Ali je pametno, da imam vklopljeno: Sporočila sestavljaj v obliki HTML ?

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ja je, ker html razume večina programčkov...

Ja, tools (orodja), Account Settings (nastavitve računa), in potem imaš v prvi vrstici ime tvojega računa - (moj je recimo msenjur@gmail.com) in to označiš, in se ti na desni odpre meni z opcijami... teb verjetno piše pripni podpis...

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Najlepša hvala.
cheer.gif

dobiš zvezdice.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.819
845
113
toti Maribor
Najprej napiši v beležko, kaj hočeš imeti za podpis in shrani. Lahko pa tudi v Wordu in shraniš kot html. Potem odpri Tunderbird-orodja- nastavitev računa klikneš čisto na vrhu kjer imaš ime tvojega računa, nato daj kljukico pod pripni ta podpis in izberi shranjeno datoteko z tvojim podpisom.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Citat:
Uporabnik maurice pravi:
Ali je pametno, da imam vklopljeno: Sporočila sestavljaj v obliki HTML ?

Ni pametno, s tistimi zmazki ima probleme kar nekaj webmail strani, normalni uporabniki pa tako ali tako vkljucijo opcijo, ki pocisti vse HTML smeti iz maila, tako da gre tvoja "kireativnost" pri pisanju v nic.

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Se mi zgodi, da če pri pošiljanju dam opcijo v navadni obliki, mi včasih ne pošlje zraven priponke, če pa dam opcijo v navadni in html, pa je priponka vedno zraven.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
mene pa zanima, zakaj če kliknem recimo na enem web pagu ala "pošlji mail", in potem odpre v thunderbirdu valda okno za pošiljat, samo v podpisu ni slikce! če dam pa na v thunderbirdu novo sporočilo, je pa ok!

kje s izgubi link do slikce???